Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

ULCINJ: U avgustu uhapšeno 11 osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Ilustracija

Ulcinjska policija u avgustu uhapsila 11 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a u sedam pojedinačnih slučajeva je zaplijenjena marihuana, saopšteno je iz Uprave policije.

-Tokom avgusta službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su sprovodili pojačane aktivnosti u cilju sprečavanja tzv. ulične prodaje opojne droge, upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju kao i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – kaže se u saopštenju UP.

Oni su kazali da je sankcionisano 48 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 uhapšeno zbog prisustva alkohola u organizmu u koncentraciji većoj od 1 g/kg.

-Kod jednog od vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,09 g/kg – kaže se u saopštenju UP.

Oni su kazali da su podnijete četiri prekršajne prijave protiv vozača koji su prekoračili brzinu kretanja vozila preko 50 km/h u naseljenom mjestu i oni su uhapšeni.

-Tokom avgusta bilo je sedam pojedinačnih zaplijena marihuane, te je ulcinjska policija protiv lica kod kojih je ova opojna droga pronađena podnijela prekršajne prijave zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga – kaže se u saopštenju.

Oni su kazali da će ulcinjska policija će i ubuduće sprovoditi pojačane aktivnosti u cilju smanjenja najtežih prekršaja.