ART PREPORUKA

ART: Novi album Džoša Grobana u novembru, na jesen prenos uživo tri koncerta

Kanadski operski pjevač Džoš Groban upravo je saopštio da će novi album pod nazivom ,,Harmony” biti objavljen u novembru, te da će putem prenosa uživo (livestream) ove jeseni publici prirediti tri intimna koncerta sa bendom.
Prvi u tom serijalu je koncert 3. oktobra na kojem će pjevati omiljene numere sa Brodveja i on počinje u 22 sata po našem vremenu (1 pm PDT).
Drugi u serijalu je nastup kojim će Groban proslaviti objavljivanje novog albuma ,,Harmony” i to će, simbolično, biti na Dan zahvalnosti, 26. novembra, takođe u 22 sata po našem vremenu. Ko nije uspio da pogleda ovaj nastup ili ko bi želio da ga pogleda ponovo, repriza je istog dana u 2 sata ujutru po našem vremenu (noć između 26. i 27. novembra).
Ljubitelje Džoša Grobana 19. decembra, takođe od 22 sata po našem vremenu, očekuje prvi praznični koncert ovog pjevača.
Za sva tri koncerta potrebna je propusnica i one će biti u prodaji od 20. avgusta od 22 sata po našem vremenu na sajtu JoshGroban.Com/LiveStream. U saopštenju PR tima Džoša Grobana navodi se da obožavatelji mogu za 65 dolara kupiti Livestream Concert Series pass koja važi za sva tri koncerta, ali i za gledanje tih nastupa u 48 sati nakon što prenos uživo bude završen. Dostupni će biti i VIP paketi.
B.R.

kud duga