MAGAZIN PREPORUKA

AVIO: Montenegro Airlines 19. avgusta obnavlja liniju sa Srbijom

Montenegro Airlines će obnoviti avio-liniju sa Srbijom, počev od 19. avgusta, saopštili su danas iz te kompanije.

Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji pokaže svoj društveni značaj.

Zato će MA pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

– Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 do 119 eura – sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta – navodi se u saopštenju ove kompanije.

Ovim, kako kažu, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji bi kompanija mogla da ostvari na kratak rok.

– Kao i do sada, nacionalni avio-prevoznik će poštovanjem svih protokola zaštite Svjetske zdravstvene organizacije propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbjednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva – zaključuje se u saopštenju Montenegro Airlinesa.