Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

ULCINJ: Prazno vozilo sletjelo na plažu i teško povrijedilo kupača

A. B. (22) iz Tuzi teško je povrijeđen u nedjelju popodne na plaži Rakita blizu Kruča kod Ulcinja kada je na njega, pod još uvijek nerasvijtljenim oklnostima, naletio prazan automobil ulcinjskih registarskih oznaka.

A. B. je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prevezen u KBC u Podgorici gdje je hospitalizovan na odjeljenju intenzivne njege i prema saznanjima “Vijesti”, životno je ugrožen.

Nezgoda se dogodila slučajno, kada je Ulcinjanin Lj. S. (39), koji je upravljao automobilom, upaljeno vozilo ostavio na parkingu ispred obližnjeg restorana sa namjerom da kupi hladno piće.

Kako prenose Vijesti, Lj. S. je službenicima ulcinjske policije kazao da je podigao ručnu kočnicu prije nego što je izašao iz vozila. Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije, auto je iz za sada neutvrđenih razloga, samo počelo da se kreće po nizbrdici.

Ulcinjanin je vidio da se automobil pokreće, potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi, ali je vozilo dobilo na ubrzanju, udarilo u betoski zid, sletijelo na plažu i završilo u moru.

 

Izvor i foto: Vijesti