Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Nina Petković predstavila pjesmu ,,Dance till I die”

Foto: Z®AN Photography

Crnogorska pjevačica Nina Petković objavila je pjesmu ,,Dance till I die” i već na prvo slušanje pobrala simatije radio i TV publike.
– Pjesma je ovog puta na engleskom jeziku. U pitanju je sjajna ekipa autora. Sa trojicom autora sam kojima sam već sarađivala, a to su Michael James Down, Jonas Gladnikoff i Primoz Poglajen, dok je za aranžman i produkciju ove verzije koju smo objavili i koju ćete imati prilike čuti, na moje veliko zadovoljstvo, bio zadužen Nikita Sadykov, ruski producent i DJ- rekla je Nina Petković.

Foto: Z®AN Photography

Ona je dodala da je premijerno pjesma predstaviljena u emisiji ,,Više od ljeta” na RTCG.
– Međutim, ovo je tek početak, tek nas čeka posao oko promocije, a, takođe, očekujem da će spot biti uskoro montiran, jer sam neke scene za njega snimila na kruzeru za vrijeme izolacije, a sve to zahvaljujući divnim curama iz plesne grupe koje su tamo nastupale u teatru – naglašava Nina.
Prema njenim riječima, planirano je da pjesmu plasira i na inostrano tržište.
-Iako je situacija takva kakva jeste, mi nećemo stati sa stvaranjem. Naprotiv, daje nam prostora da budemo još produktivniji. Kada se situacija smiri planiramo i nadamo se promociji van granica Crne Gore – obećala je ona.