Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Prvi let iz Dubaija za Tivat u ovoj sezoni

Ilustracija

Prvim letom avio kompanije “Fly Dubai” u ovoj sezoni, uz podršku Ambasade Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, očekuje se dolazak putnika iz Dubaija u Tivat, danas u 16:40 sati, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Direktna avio-linija na relaciji Dubai-Tivat-Dubai, posredstvom avio-kompanije „Fly Dubai“ uspostavljena je 2017. godine i ima sezonski karakter. Od izuzetne je važnosti za povezivanje sa regionom Bliskog Istoka imajući u vidu rastuće turističke i investicione potencijale ovog regiona, sa kojeg se ostvaruje više od 36 miliona turističkih putovanja godišnje, navode u saopštenju.

-“Fly Dubai” je jedna od najbrže rastućih avio kompanija regiona Bliskog Istoka koja je počela sa radom 2009. godine, uz podršku Vlade Dubaija. Kada su u pitanju letovi iz Dubaija, ova avio kompanija je na drugom mjestu po broju prevezenih putnika. Održavanje linije za Tivat i u vanrednim uslovima prouzrokovanim pandemijom virusa Covid 19 je pokazatelj interesovanja turista iz ovog regiona za Crnu Goru kao destinaciju – zaključuju u saopštenju.