MAGAZIN PREPORUKA

PREDSTAVLJAMO: Miss Dior Rose N’ Rose

 Predstavljamo parfem brenda Dior-Miss Dior Rose N’ Rose.

…Beskrajno šareno polje centifolia ruže, oduzima dah svoijm spektrom boja koji ide od fuksija crvene, pa sve do  blijedo ružičastih tonova. Proljećno jutro u Grasu, odlilikuje toplina blagih sunčevih zraka koji obasipaju polja majskih ruža još uvijek okupanih jutarnjom rosom. Latice se polako otvaraju i jedinstveni senzualni miris meda zaogrnut oporim mirisom bibera širi se nepreglednim prostranstvom. To je upravo trenutak, kada branje latica mora da počne, kako bi se sačuvalo jedinstveno blago provansalske ruže: najmoćnije i najfinije esencijalno ulje koje kreirara njen konačni  miris.        

Samo ime ovog mirisa na najljepši način oslikava njegovu cvjetnu punoću, koja stalno isijava. Bazne note mošusa upravo su tu da istaknu cvjetne akorde, i podstaknu dugotrajnost mirisa. Blistava, iskričavost  hiljadu raznobojnih, svježih i mirisnih latica Damascus ruže Centifolia ruže kao i ruže iz Grasa, potpomognuta su laganom svježinom citrusnih nota italijanske mandarine i kalabrijskog bergamota.  

 “Ruža je klasik koji se dobro uklapa sa različitim sastojcima i zato pruža bezbrojne mogućnosti kombinovanja. Dati svoj lični pečat  ovom unverzalnom cvijetu  je uzbudljiv izazov“, kazao je  Francois Demachy, Dior parfimerista.

PR