MAGAZIN PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: Nastavak promotivnih akcija povodom državnih praznika

U susret predstojećim državnim praznicima, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ nastavlja sa promotivnim akcijama u Turističkom rizortu „Slovenska plaža“ i hotelima „Aleksandar“ i „Palas“.
Za rezervacije boravka od 10. do 15. jula u „Slovenskoj plaži“ i „Aleksandru“ primjenjivaće se specijalne junske cijene. Boravak u „Slovenskoj plaži“ moguće je u ovom periodu rezervisati po cijeni od 28 eur u dijelu sa 3 zvjezdice i 31 eur u dijelu kategorisanom sa 4 zvjezdice. Cijene se odnose na uslugu polupansiona a boravak za djecu do deset godina je besplatan.
NOVA PONUDA: Dnevni boravak na bazenu ,,Rondo”
Novina u ponudi Turističkog rizorta „Slovenska plaža“ jeste mogućnost dnevnog boravka na bazenu „Rondo“ koji obuhvata: korišćenje bazenskog mobilijara, ručak u restoranu i konzumaciju pića. Porodični dnevni paket za dvoje odraslih i dvoje djece do 10 godina košta 30 eura. Više informacija svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033 453 723, 451 654.
„Slovenska plaža“ takođe u ponudi ima i razne sportsko rekreativne aktivnosti. U okviru rizorta nalazi se Teniski centar sa 11 teniskih terena i školom tenisa, koji je na raspolaganju kako gostima, tako i svim ljubiteljima „bijelog sporta“. Ovog ljeta, u Turističkom rizortu „Slovenska plaža“ organizovana je i joga na otvorenom, kao idealna prilika da se u zelenom prirodnom ambijentu razvijaju rekreativne aktivnosti koje imaju za cilj postizanje balansa zdravog tijela i otvorenog uma.
Boravak u hotelu „Aleksandar“ od 10. do 15. jula može se rezervisati po cijeni od 32 eur po osobi za uslugu polupansiona i besplatan boravak za djecu do deset godina, dok je cijena boravka u hotelu Palas u istom periodu 48 eur po osobi za uslugu punog pansiona i takođe besplatan boravak za djecu do deset godina.
,,LJETO ZA 10”: Plaćanje na deset mjesečnih rata
-Još jednom podsjećamo crnogorske građane da u okviru kampanje „Ljeto za 10“, odmor u našim hotelima mogu plaćati na deset mjesečnih rata putem turističkog kredita Hipotekarne banke, bez kamate i dodatnih troškova, kao i da putem kompanijskog web sajta www.hgbudvanskarivijera.com, mogu ostvariti najpovoljnije uslove za rezervaciju hotelskih aranžmana, poručuju iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.