MODA PREPORUKA

PODGORICA: Sjutra počinje Mastar Fashion Week Montenegro 2020 

 

Master Fashion Week Montenegro 2020. održaće se 29. i 30. juna na novoj lokaciji u Bemax Areni na otvorenom kako bi se ispoštovale sve procedure NKT-a i kako bi se svi osjećali sigurno i uživali u najnovim kolekcijama naših dizajnera.

Prvenstveno je planirano da manifestacija traje tri dana, ali usljed novonastalih okolnosti trajaće dvije večeri.

-Ovogodišnje izdanje će otvoriti  jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Sanja Bobar, dok će nedelju mode zatvoriti najveće ime  crnogorske modne scene Marina Banović -Džuver umjesto najavljene Verice Rakočević koja nije mogla da dođe usljed situacije sa Kovid'19 u Srbiji-saopšteno je iz Modne komore Crne Gore. 

 U okviru prvog dana Volvo Fashion Day-a, kolekcije će predstaviti;Sanja Bobar, Ivana Murišić, crnogorski dječiji brend MINO,Vens by Jelena Mandić.

U okviru drugog dana Orbico Fashion Day-a, kolekcije će predstaviti: Nina's boutique Collection & Design by Nina Dulović, Mina Leone by Anja Adamović, studenti prve godine  odsjeka modni dizajn FDM,Univerzitet UDG, Nataša Pejović, Marina Banović –Džuver.

 Reklamnu fotografiju radio je  Đorđe Živaljević, styling Marina Banović-Džuver, Sanja Bobar, JoyMiss, Vens by Jelena Mandić, snimana je u  Master kvartu, frizura je djelo Kuće mode i ljepote Zoran, a šminku je radila  Ivana Pavlićević. Zaštitna lica su: Kristina Đurković, Natalija Gluščević, Ljubica Medenica i Kristijan Junčaj.Za frizure manekenki je zaduzen tim Zorana Vukčevića, šminka Farmasi.Tehnička podrška Takt.podrška Yellow.After party za obje večeri biće organizovan u Alchemist baru i otvorenog je tipa.

Mn.M.