MAGAZIN PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: U hotelu Palas u Petrovcu kapaciteti popunjeni 100%

Prvi ljetnji dani u hotelu „Palas“ u Petrovcu protiču u znaku 100% popunjenosti kapaciteta, saopšteno je iz HG ,,Budvanska rivijera”.
Jedan od najatraktivnijih hotela na Jadranu, još jednom se istakao najpovoljnijim odnosom cijene i kvaliteta kroz kampanju ,,Odmor koji ste zaslužili” koju je Hotelska grupa ,,Budvanska rivijera” pokrenula sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora.
– Dodatna pogodnost koju je za građane Crne Gore omogućila HG „Budvanska rivijera“ u saradnji sa Hipotekarnom bankom jeste odloženo plaćanje hotelskih aranžmana i do deset mjesečnih rata u okviru kampanje „Ljeto za 10“.
Sve ponuđene povoljnosti uz tradicionalno kvalitetnu i jedinstvenu hotelsku ponudu „Palasa“ rezultirale su ogromnim interesovanjem gostiju da svoj odmor provedu upravo na ovom mjestu. Radi se uglavnom o domaćim gostima i određenom broju gostiju iz regiona, što je u ovom trenutku uslovljeno objektivnim okolnostima, uprkos interesovanju gostiju i sa ostalih tržišta – navode iz HG ,,Budvanska rivijera”.
Ovom prilikom, iz Hotelske grupe ,,Budvanska rivijera” posebno ističu da se u hotelu ,,Palas” kao i u ostalim otvorenim hotelima Grupacije sprovode preventivne i sigurnosne procedure boravka gostiju, a shodno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti. U svim djelovima hotela, na vidljivim mjestima postavljena su uputstva o pravilima ponašanja i neophodnim mjerama kojih gosti treba da se pridržavaju, kako bi njihov boravak bio prijatan i bezbjedan.

This slideshow requires JavaScript.