MAGAZIN SLAJDER

MEĐUNARODNI LANAC BERBERNICA: U Podgorici svečano otvoren Old Boy Barbershop

U savremeno opremljenom prostoru, na atraktivnoj lokaciji u Podgorici, večeras je svečano otvoren Old Boy Barbershop, jedna od 254 filijale poznatog međunarodnog lanca barberšopova.

Ljubaznost, vještina i pedantan rad karakteristike su ovog lanca berbernica koji je zastupljen u 14 država, u devet glavnih gradova prodajom franšiza. U Crnoj Gori je prva podružnica otvorena u Budvi prije godinu dana.

Široka ponuda usluga i dokazani kvalitet razlog su da mušterije koje jednom posjete ovu berbernicu, neizostavno se ponovo vrate, kazala je u ime kompanije Marija Joković.

-U ponudi su usluge brijanja i šišanja. Kada je u pitanju brijanje, tu podrazumijevamo brijanje brade, klasično brijanje i kraljevsko brijanje. Tu su i usluge podrezivanja brkova, korekcija brade, maske za lice, dodatne usluge poput namještanja frizure, pranja kose, farbanje kose i sijedih na bradi, kao i sektor usluga koji se ne odnosi samo na muškarce već i na djecu do 12 godina – kazala je Marija Joković.

Kako je istakla, ovo mjesto predstavlja pravu mušku priču, i mnogo je veće od običnog muškog salona.

This slideshow requires JavaScript.

– Razlikujemo se jer ovo nije obični muški salon, već je barbershop, odnosno berbernica, prava muška teritorija, prijatan ambijent u kojem će vas ponuditi šoljicom kafe ili čašom odličnog burbona. Dobićete usluge šišanja i brijanja na najvećem mogućem nivou, i kada jednom dođete, obavezno ćete doći ponovo – poručila je Joković.

Filijalu u Podgorici otvorila je jedna od vlasnica berbernice, Aleksandra K. koja se zahvalila partnerima i posjetiocima i podsjetila na kvalitet i prestiž ovog međunarodnog lanca.

-Dobrodošli u Barbershop Old Boy, obećavamo da ćemo održati nivo i kvalitet po kojem je poznat lanac Old Boy – kazala je Kobzeva prilikom otvaranja.

U okviru svečanosti, priređen je i bogat zabavni i muzički program, kao i brojna iznenađenja za goste. Organizovana je izložba profesionalnih barbera, lutrija putem koje su dodijeljene nagrade gostima, a predstavljena je i kolekcija muške odjeće OldBoy. Za muzički dio programa bio je zadužen DJ Zonjo.

Objekat Old Boy Barbershop nalazi se u Ulici Vaka Đurovića bb u Podgorici, zgrada IGP Fidija. Broj za zakazivanje je 068 041 845, a radno virjeme svakog dana od 10 do 21 sat.

This slideshow requires JavaScript.

PR