MODA PREPORUKA

PODGORICA: Crnogorska nedjelja mode 29. i 30. juna

Crnogorska nedjelja mode – Master Fashion Week Montenegro 2020. održaće se 29. i 30. juna na novoj lokaciji – u Bemax Areni na otvorenom kako bi se ispoštovale sve procedure NKT-a i kako bi se svi osjećali sigurno i uživali u najnovim kolekcijama naših dizajnera, saopšteno je iz Modne komore Crne Gore.

Prvenstveno je planirano da manifestacija traje tri dana, ali usljed novonastalih okolnosti trajaće dvije večeri.

-Ovogodišnje izdanje će otvoriti jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Sanja Bobar, dok će nedelju mode zatvoriti najveće ime regionalne modne scene Verica Rakočević – kazali su iz Modne komore.

U okviru prvog dana VOLVO Fashion Day-a, svoje najnovije kolekcije će predstaviti: Sanja Bobar, Ivana Murišić, crnogorski dječiji brend MINO, Vens by Jelena Mandić, Marina Banović – Džuver.

U okviru drugog dana Orbico Fashion Day-a, svoje najnovije kolekcije će predstaviti: Nina's boutique Collection & Design by Nina Dulović, Mina Leone by Anja Adamović, studenti prve godine odsjeka Modni dizajn FDM, Univerzitet UDG, Nataša Pejović i Verica Rakočević.

Reklamnu fotografiju radio je Đorđe Živaljević, styling Marina Banović-Džuver, Sanja Bobar, JoyMiss, Vens by Jelena Mandić, snimana je u Master kvartu, frizura je djelo Kuće mode i ljepote Zoran, a šminku je radila Ivana Pavlićević. Zaštitna lica su: Kristina Đurković, Natalija Gluščević, Ljubica Medenica i Kristijan Junčaj. After party za obije večeri biće organizovan u Alchemist baru, i otvorenog je tipa.