ART PREPORUKA

VIDEO: Ida Prester i Lollobrigida snimili unplugged verziju pjesme Dodir

Dok se novi elektro pop singl Ide Prester ,,Dodir” uspješno emituje na radio i TV stanicama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida tim predstavljaju Dodir u akustičnom aranžmanu, navodi se u saopštenju ,,Sedme sekunde”.

– Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je Dodir stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli – kaže Ida Prester, autorka pjesme i dodaje: ,,Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota – savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta.”

Osim klupskog sint pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo poket palma, Dodir sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarista Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari – takođe članovima Lollobrigide – odsvirao pjesmu.

Spot za Dodir unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.
– Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota – objasnila je Ida.

Možda Dodir unplugged dotakne i vas te postane soundtrack za nadolazeće ljetne dane, poručuju iz ,,Sedme sekunde”.

kud duga