DRUŠTVO PREPORUKA

GIMNAZIJA ,,SLOBODAN ŠKEROVIĆ”: Sjutra počinje manifestacija ,,Dani specijalističkih odjeljenja”

U podgoričkoj Gimnaziji „Slobodan Škerović”, u periodu od 4. do 9. juna, održaće se tradicionalna manifestacija “Dani specijalističkih odjeljenja”.

-Za razliku od prethodnih godina, ovogodišnja manifestacija će se realizovati virtuelno, u skladu s trenutnom situacijom i obustavom nastave u realnim uslovima. Raznovrsni program koncipirali su učenici i profesori svih specijalističkih odjeljenja: dvojezičnog, matematičkog, filološkog i sportskog – kazali su iz Gimnazije.

“Dane specijalističkih odjeljenja” otvoriće učenici dvojezičnih odjeljenja prvog razreda (I-E1 i I-E2) javnim časom „From Slavery to Freedom” –– u četvrtak, 4. juna u 11.00 sati.

-Da biste pristupili ovom času, neophodno je da se prijavite na sljedeći mejl: [email protected], nakon čega ćete dobiti link za pristup – kazali su u saopštenju.

Učenici prvog razreda dvojezičnog odjeljenja (I-E1) predstaviće se i kroz još jednu interesantnu aktivnost ‒ video-obradom Selindžerovog romana „Lovac u raži”.

-Ostalim sadržajima u okviru programa Dana specijalističkih odjeljenja 2020. godine moći ćete da pristupite putem linkova po sljedećem rasporedu: četvrtak, 4. juna – Promocija dvojezičnih odjeljenja, petak, 5. juna – Promocija matematičkih odjeljenja, ponedjeljak, 8. juna – Promocija filoloških odjeljenja, utorak, 9. juna – Promocija sportskih odjeljenja – saopšteno je iz podgoričke Gimnazije.