MAGAZIN PREPORUKA

CRNA GORA: U toku prijave za izbor za Miss, upitan izbor za najljepšeg muškarca

Prijave za učešće na takmičenju izbor za Miss Crne Gore još traju, a zvanična odluka o datumu održavanja takmičenja biće uskoro poznata, kazala je za Montenegro magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Lončar.

Održavanje izbora za Miss biloje predviđeno za 14. jun u Podgorici, ali je zbog cjelokupne situacije u vezi sa korona virusom tokom proteklih mjeseci, još  neizvjesno da li će se takmičenje organizovati tog dana.

-Izbor za Miss će biti održan, on je prethodno zakazan za 14. jun ali još nije izvjesno da će se realizovati baš tog dana ili će biti pomjeren. Sve zainteresovane djevojke mogu i dalje slati prijave za učešće, a prijava treba da sadrži: ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi, i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt (broj telefona ili mejl) – navela je Lončar.

Prijave se mogu poslati na: [email protected] i [email protected] . Lončar je podsjetila i na kriterijume koje kandidatkinje treba da ispune.

-Kriterijumi koje takmičarke treba da zadovolje jesu: visina (175-185 cm) i težina (55-65 kg). Takođe, buduća Miss Crne Gore ne smije imati tetovaže ili pirsinge, kao ni bilo kakve fotografije kompromitujućeg sadržaja, nage ili vulgarne fotografije (pa čak ni privatne) i ne smije biti starija od 26 godina (mora imati napunjenih 18 godina zaključno sa februarom ove godine) zbog propozicija svjetskih takmičenja – objasnila je Lončar.

Ona je kazala da se na svjetskom nivou razmatra pitanje gdje će se održati ovogodišnji Izbor za Miss svijeta, budući da je za lokaciju ranije bila predviđena Kina.

-Ove godine Izbor neće biti u Kini, a kao moguće rješenje razmatra se London. Organizatori se nadaju da će Izbor biti moguće organizovati u decembru, kao što je to do sada bilo uobičajeno – rekla je Lončar.

Ona je pojasnila da će u slučaju da se ove godine bude organizovao Izbor za mistera svijeta, Crna Gora takođe organizovati takmičenje za izbor predstavnika.

-Ukoliko se svjetski izbor za mistera bude organizovao, a predviđa se da će biti u Indoneziji, onda će i Crna Gora organizovati izbor za našeg predstavnika – kazala je Nikolina Lončar.

D.Markuš