MAGAZIN PREPORUKA

OTVORENA ,,FRIDA”: Nova, lijepa i vesela cvijetna priča u Podgorici

 

Danas je Podgorica  bogatija za još jednu cvijetnu oazu. U Piperskoj ulici u podgoričkom naselju Zagorič otvorena je cvjećara ,,Frida”. U ponudi, osim različitih vrsta cvijeća, imaju i detalje koji su prigodni za savršen poklon. Prostor je inspirisan slavnom slikarkom po kojoj je dobio ime i njenom umjetnošću.

 Vlasnica Danijela Radović kaže da je ljubav prema cvijeću bila presudna da njena ideja o otvaranju cvjećare postane stvarnost.

-Još od rane mladosti sam maštala o prelijepo uređenoj cvjećari u kojoj ću provoditi vrijeme baveći se nečim što zaista volim. Inspiracija za ime došla je spontano, volim umjetnost a samim tim i umjetnike. Frida Kalo je moja omiljena slikarka te odatle ideja da moja cvjećara dobije naziv po njoj. Takođe, bila je i inspiracija za uređenje enterijera, pa sam imala veoma težak a ujedno i lijep zadatak-kaže Danijela.

Cilj je, dodaje, da se budući klijenti u ovom prostoru osjećaju prijatno, te da njihova pozitivna energija doprinese da zajedno stvaramo jednu lijepu i veselu cvijetnu priču.

 Pored cvijeća u ,,Fridi” su pripremili raznovrsnu ponudu detalja, tako da se ovdje u svakom momentu može naći poklon za drage osobe. Kako bi uštedjeli vrijeme svojim kupcima, omogućiće da, pažljivo odabran i napravljen aranžman u tačno određeno vrijeme, bude dostavljen na željenu adresu.

Danijela kaže da joj je želja da se svi koji dođu u ,,Fridu” lijepo i prijatno osjećaju. Zato je velika pažnja poklonjena osmišljavanju prostora i aranžiranju cvijeća i poklona.

-Moj trenutni cilj je da izazovem pozitivne komentare i da steknemo zadovoljne kupce. Jer, od njih zavise moji kasniji planovi. Sa puno ljubavi i želje za uspjehom ulazim u ovu moju odavno sanjanu priču i nadam se da ću biti istrajna u ostvarenju iste-kazala je Danijela.

,,Frida” je sada tu. Drugačija cvijetna bajka u glavnom gradu, u čiju posebnost se možete uvjeriti tek kada je posjetite.

Adresa:  Piperska ulica (preko puta portitnice MUP-a)

Instagram profil: frida_flowershop

Kontakt telefon: 067/530-842

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac