DRUŠTVO PREPORUKA

FONDACIJA ,,BUDI HUMAN”: Prikupljena sredstva za liječenje Ognjena Radonjića

Fondacija Budi Human saopštila je da su prikupljenja sredstva za liječenje dječaka Ognjena Radonjića, uz pomoć kojih će dobiti priliku da bolje vidi.

-Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, uspjeli smo svi zajedno da prikupimo 27.676 eura, koliko je potrebno za liječenje malog Podgoričanina Ognjena Radonjića. Ogi ima samo pet godina, a kao bebi mu je ustanovljeno oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Na klinikama u Crnoj Gori i regionu nijesu moguće operacije očnog živca. Jedina nada da Ogi bolje vidi je “Sveruski centar za očnu i plastičnu hirurgiju” grad Ufa u Rusiji – navode iz fondacije.

Dječak je, kako dodaju, prošle godine na toj klinici imao prvu operaciju, nakon čega je potrebno posjetiti kliniku ponovo, kako bi napredak bio vidljiv.

-Fondacija Budi human do sada je uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 21 mališana, kojima je liječenje u inostranstvu bilo potrebno. Trenutno prikupljamo sredstva za šest mališana, koji čekaju svoju priliku za liječenje. Naša Fondacija se trudi da ukaže da svaki doprinos znači puno, i da je djeci u procesu liečenja podrška veoma važna! Stoga, hvala svima koji su dio naših hrabrih borbi. Našem Ogiju želimo puno sreće u nastavku liječenja – saopštili su iz fondacije Budi human.