Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

CRNA GORA: Počinje zvanična prodaja Samsung The Frame i The Serif televizora

Kompanija Samsung Electronics Co, Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu –The Frame i The Serif. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unaprijeđuju do 4K kvaliteta.

The Frame je nesvakidašnji televizor visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta, koji pretvara svaki dom u pravu galeriju, zahvaljujući umjetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. The Frame televizor dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen, a specijalni režim omogućava prikazivanje umjetničkih dela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice. Korisnici mogu sami da izaberu koje će djelo, od klasičnih umjetničkih kolekcija i fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umjetnosti, krasiti njihov uređaj kada je isključen.
Opremljen senzorom pokreta i osvijetljenosti, The Frame televizor detektuje prisustvo korisnika u blizini, kao i količinu svjetlosti u prostoriji, automatski prilagođavajući osvijetljenost ekrana i tonalitet boje, pružajući oku ono što mu najviše prija. Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame posjeduje samo jednu tanku, neprimjetnu vezu koja istovremeno povjezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif, koji će u Crnoj Gori biti predstavljen u dvije boje – nebeskobijeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomjerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povjezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućava jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korišćenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana.

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja objezbjeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, vještačka inteligencija unaprjeđuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje.

The Serif ima i sposobnost da detektuje promjenu količine svjetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvijetljenje, zahvaljujući funkciji prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.

U Crnoj Gori će The Frame biti dostupan u veličinama od 32 do 75 inča, a početna cijena se kreće od 599 eura. The Serif će biti dostupan sa dijagonalama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1.099 eura.

Više informacija o Samsung Lifestyle 2020 televizorima možete pronaći na: https://www.samsung.com/rs/tvs/the-serif/highlights/ i https://www.samsung.com/rs/tvs/the-frame/highlights/.

Pored Lifestyle televizora, ovaj tehnološki gigant je prije nedjelju dana započeo zvaničnu prodaju novih QLED 8K i 4K modela televizora za 2020. godinu. Među novim modelima Samsung televizora posebno se ističe Q950TS QLED 8K, flegšip uređaj za 2020. godinu, koji korisnicima nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja, kombinujući unaprijeđeni kvalitet slike i zvuka, inovativne mogućnosti vještačke inteligencije i vrhunski, minimalistički dizajn. Odnos ekrana i kućišta na revolucionarnom Infinity Screen ekranu iznosi nevjerovatnih 99:1 odsto. Posmatran iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, svega 15 mm, pa svojom pojavom predstavlja definiciju ideje o sveobuhvatnim ekranima.

U Crnoj Gori je Q950TS dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 inča, a početna cijena iznosi 5199 eura. Dostupne veličine modela Q800T su 65, 75 i 82 inča, a cijena se kreće od 3.899 eura. 4K modeli Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T dolaze u veličinama od 43 do 85 inča, a početna cijena je 699 eura.

 

(PR)