HOROSKOP

Prognoza za period od 25. maja do 1. juna

Ovan
Uspijevate da se izborite za svoje pozicije na poslovnom planu i pored neodobravanja saradnika ili osoba istog ranga. Planeta koja je zadužena za komunikaciju ukazuje da su za ova neslaganja krivi nesporazumi, pogrešno shvaćene informacije, prevelika obećanja ili očekivanja, a da u stvari želite isto. Direktnim i otovorenim pristupom rješava se prepreka. Emotivno, draga osoba vam je veoma naklonjena, očekujte odličan period strasti i velike fizičke privlačnosti. Slobodnim počinje strasna ljubav uz moralne prepreke. Mogući problemi sa električnim uređajima.

Zdravlje-nervoza.
Bik
Poslovna situacija je dobra, vaši dugoročni ciljevi su odlični, i istrajavanje i strpljivo guranje u pravcu njihovog ostvarenja, svakako dovode do uspjeha i napretka. Moguće putovanje u inostranstvo ili kontakt sa ljudima iz daleka. Pripazite na papire, ugovore, vrednosnu hartiju,  dokumente, da ih ne izgubite ili da ne dođe do greške pri rukovanju.  Emotivno, sa dragom osobom uživate  u prijatnom ćaskanju u porodičnom okruženju, a isto tako rado i u izlascima i druženjima. Stari problem ili nesuglasica će se uspješno prevazići. 

Zdravlje-glavobolja.
Blizanci
Sve trenutno posmatrate kroz ružičaste naočare, pa neće biti nikakvo čudo ukoliko doživite razočarenje ili se osjetite prevareni. Poslovna situacija je djelimično povoljna, ali velika obećanja ne mogu biti ispunjena, usljed ličnih ili sebičnih ciljeva osobe koja je umiješana. Na ljubavnom planu, osoba koja je trenutno aktuelna obasipa vas ljubavlju i pažnjom, pa su mogući planovi o vjeridbi, vjenčanju, zajedničkom životu ili nekom drugom lijepom događaju. Stara simpatija ili stara ljubav pokušaće da se umiješa. Razmislite dobro ko vam više odgovara. Pažljivo baratajte aparatima na struju.

Zdravlje-dobro.
Rak
Iako se trudite i angažovani ste na poslovnom planu, ne ostvaruje se sve baš onako kako ste zamislili. Ipak, uspjeh je moguć ukoliko ne insistirate na materijalnim vrijednostima. Posao je dobar ali zarada nije očekivana. Pomoć prijatelja ili nekog od ukućana dobro će vam doći u  planovima. Budite oprezni pri dogovorima, moguća je tajnovitost i neiskenost. Emotivno, period dobrih planetarnih uticaja je naglašen, naglašena je strast, erotska privlačnost i uživanje u zajedničkim aktivnostima. Slobodnime se smiješi ljubavi sa osobom koju znaju od ranije.

Zdravlje-bez promjena.
Lav
Neko vrijeme ste bili okrenuti zabavi, sada odlučujete da se  posvetite poslu i radu. Razgovori sa autoritativnom osobom su uspješni, ali  samo u početku. Dogovor ili ugovor koji bi trebalo realizovati počinje da se oteže i odugovlači, pa su vaše sumnje u njegovu konačnu realizaciju sasvim opravdane. Moguće je da od dogovora ne bude ništa. Emotivno, sa dragom osobom  jenjava period napetosti  i ulazite u divan period obostrane velike naklonosti, prisnosti prevazilaženja razmirica i skladnog odnosa. Slobodnima zauzeta osoba može izgledati primamljivo, ali ćete se kasnije kajati.

Zdravlje – osjetljiviji ste nego inače.
Djevica
Ukoliko želite uspjeh, morate biti malo hrabriji i jasniji. Suviše se ustručavate da kažete otvoreno svoje mišljenje i suviše ste zabrinuti kako će drugi reagovati na to. Ovo je period kada je moguć uspjeh oslanjanjem na sebe, a ne saradnjom. Neko od saradnika ne dijeli vaše ciljeve, možete se razočarati. Emotivno, i pored prepreke koja može biti moralna ili je u pitanju razdaljina, ipak pred vama je period obostrane jake i naglašene ljubavi. Slobodne Djevice upavo su ili samo što nijesu započele divnu i strasnu ljubav.  U vašem domu mogući problemi sa elektrikom.

Zdravlje – moguće infekcije, izbjegavajte neprovjerene ljekove.
Vaga
Kao i obično, Vage su u nekoj dilemi. Ovaj put i na poslovnom i na ljubavnom planu. Poslovno, kao da postoje dva tabora koji su međusobno u sukobu, a vi ne znate na koju stranu da se okrenete. Najbolje ćete postupiti ukoliko se držite svojih dugogodišnjih vjerovanja i stavova, i oslanjate se na provjerene ljude i dugogodišnje prijatelje. Ne vjerujte obećanjima važne osobe, vremenom će se pokazati kao nerealna. Na ljubavnom planu  usklađene planete emocija donose dobre odnose sa dragom osobom, naglašena je strast, bliskost, privlačnost. Slobodnima se aktivno udvara osoba iz prošlosti.

Zdravlje-dobro.
Škorpija
Htjeli biste više nego što je to moguće u ovom periodu. Poslovno, vrlo ste inicijativni i aktivni, međutim, prepreke na koje nailazite usporavaju vaše napredovanje. Nemojte baš da vjerujete u obećanja osobe koja vam se prikazuje kao prijatelj, jer ima svoje lične interese koji su joj važniji od obećanja. Stari provjereni prijatelji su vam pravi oslonac za napredak. Emotivno, prevelika očekivanja mogu stvoriti egzaltirajuće i prenaglašene emocije ushićenja i strasti, ali zar je to loše? Slobodnima značajna osoba ulazi u život. Oprez na radnom mjestu, mogući problemi sa strujom.

Zdravlje-bez promjena.
Strijelac
Poslovno, prisutan je zastoj ili komunikacione komplikacije vezane za osobu sa kojom sarađujete. Nažalost, ne uspijevate da ostvarite zadovoljavajući dogovor. Nerealno vidite situaciju i pristuna je sklonost previđanja i omalovažavanja prepreka. Važne dogovore ostavite za neki drugi put. Emotivno, sa dragom osobom uspijevate da se uskladite i pred vama je dobar i skladan period. Ipak, zbog ugroženosti planete komunikacije mogući su nesporazumi, ali i lažna i pretjerana obećanja. Umjesto previše priče, nađite neku drugu zabavu. Oprez sa električnim uređajima.

Zdravlje-glavobolja.
Jarac
Stari zaostali poslovi će opet u ovom periodu da budu aktuelni, i dok ih ne razriješite ne možete krenuti dalje. Iako se neki ljudi sa kojima sarađujete neće slagati sa vašim ciljevima, dobro je da istrajavate u onome za šta ste sigurni da je ispravno, jer uz lično strpljenje i energiju postići ćete uspjeh. Neki dogovor se odlaže zbog komunikacionih nesuglasica i  prepreka. Emotivno, sa dragom osobom pravite planove o zajedničkoj budućnosti i planovima.  Slobodni su upravo upoznali  ili samo što nijesu, osobu koja će im se jako dopasti.

Zdravlje-prehlada.
Vodolija
Jedna prijatna i opuštena sedmica je pred vama. Poslovno, radite samo onoliko koliko vam prija, ali vam sve nekako ide od ruke, pa možete očekivati čak pohvalu za vaš rad. Međutim, obećanje o povećanju prihoda nemojte suviše uzimati za ozbiljno, najvjerovatnije nije moguće ispuniti ono što je rečeno. Dogovor sa autoritativnom osobom realizovaće se iz dva puta. Emotivno, većina  ima partnera, uživate u obostranoj strasnoj ljubavi. Slobodnima osoba iz društva šalje tajne signale emotivne zainteresovanosti. Ukoliko majstorišete, oprezno sa električnim uređajima.

Zdravlje-bez promjena.
Ribe
Period mogućeg uspjeha je pred vama, ali sa određenim ograničenjima. Prvo, saradnici su vam prepreka ili utiču da se situacija odugovlači, drugo, ortak ili saradnik istog ranga kao vi ima drugačije ciljeve, pa vas može u posljednjem momentu iznevjeriti lažnim obećanjima. Oslonite se na provjerene prijatelje. Emotivno, ukoliko imate partnera, očekujte strastan i srećan period. Draga osoba ima pomalo pretjeranu inicijativu, pa je usklađivanje ritma neophodno. Komunikacija je poremećena, umjesto priče neka rade poljupci.

Zdravlje- moguća pogrešna dijagnoza.