MODA PREPORUKA

FASHION & FRIENDS: Najveća onlajn šoping destinacija u Crnoj Gori

Najpoznatiji multibrend lanac u regionu Fashion&Friends lansirao je onlajn šop za teritoriju Crne Gore www.fashionandfriends.com, koji na jednom mjestu okuplja vodeća imena svjetske mode.

Novo nezaobilazno odredište za sve modne zaljubljenike nudi odjeću, obuću i aksesoar najpopularnijih urbanih brendova kao što su Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Levi’s, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe, Superdry, Scotch&Soda, Timberland, Steve Madden, UGG, Camper, Philippe Model, Cesare Paciotti, Premiata, Desigual i Crime London.

Zakoračite u onlajn svijet Fashion&Friends i uživajte u velikom sniženju od 20 i 40 odsto na kolekciju proljeće/ljeto 2020, koje je prava prilika da osvježite svoj ormar neodoljivim chic komadima ili upečatljivim modnim dodacima koji će upotpuniti vaš stajling ove sezone.

U kupovini ćete podjednako uživati bez obzira na to da li pristupate modnoj oazi www.fashionandfriends.com putem računara, mobilnog telefona ili tableta. Nekoliko klikova je dovoljno da odaberete sve što želite, izvršite porudžbinu, i potom s nestrpljenjem iščekujete vaš paket sa besplatnom isporukom na teritoriji Crne Gore.

Za sve aktuelnosti pratite zvanične profile Fashion&Friends Crna Gora na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(PR)