HOROSKOP

Prognoza za period od 20. do 27. aprila

todays-horoscope

 

OVAN

Poslovna situacija lagano se stabilizuje, a vi ste spremni na prilagođavanje, popuštanje, učenje i sticanje novih informacija i znanja. Od četvrtka, planeta komunikacije kreće retrogradnim hodom, donoseći ,,okretanje unazad” , pa će ponovo biti aktuelni stari dogovori i stari kontakti. Na ljubavnom planu, puni ste poleta i udvaračke energije, inicijativni i spremni na avanture. Ukoliko imate partnera, podstičete dragu osobu na zajednička uživanja i zabave, ona vas u početku rado slijedi ali vas upozorava da zaboravljate svoje dužnosti.

Zdravlje-odlično.

BIK

Na poslovnom planu uspijevate da prevaziđete stari problem, ali ipak tokom drugog dijela sedmice pojavljuju se sitni zastoji i manje prepreke, koje su uglavnom povezane sa promašenom ili neusklađenom komunikacijom. Ova sedmica vam donosi veće angažovanje i aktivnost, više druženja, više obraćanja pažnje na fizički izgled. Draga osoba se može uplašiti da će vas neko drugi zavesti. Slobodni flertuju sa starijom ili ozbiljnom osobom, koja je vjerovatno u znaku Jarca.

Zdravlje-glavobolja.

BLIZANCI

U ovoj sedmici možete očekivati da će vam se uskoro popraviti finansijska situacija. Dobre, velike i krupne stvari koje ste započeli počinju da daju dobre rezultate. Tokom ove sedmice bićete inicijativni i energični. Neko vrijeme odrađivaćete zaostatke, naročito one povezane sa papirologijom i dogovorima. Emotivno, uzalud pokušavate da izbjegnete  dogovor koji vam više ne odgovara. Slobodni traže društvo I novu simpatiju.

Zdravlje- problem s zglobovima.

RAK

Za Rakove lijepe vijesti. Ove sedmice iskoristite treba da započnete važne životne poteze, da ostvarite svoje planove i snove. Poslovno se javlja potreba da se odrade nezavršene obaveze iz prošlosti. Na ljubavnom planu sa dragom osobom uživate u dobrim odnosima, a većina Rakova pravi velike planove o budućnosti. Zajedničko putovanje može biti odloženo. Slobodnim Rakovima dopašće se osoba za koju je zainteresovan vaš dobar prijatelj.

Zdravlje-dobro.

LAV

Prijatna sedmica je pred vama. Optimistični ste i puni pozitivne životne energije. Očekujte mnogo komplimenata i udvaranja. Posao je u drugom planu, čak vaša nezainteresovanost može donijeti nevolje pa ne zaboravite svoje obaveze. Draga osoba je uz vas, mogući planovi o zajedničkom putovanju koji će se uspješno ostvariti. Slobodni Lavovi uživaju u pažnji i naklonosti drugih. Ipak, udvaraće vam se ili nametati osoba koju ćete željeti da izbjegnete, ali nećete uspjeti.

Zdravlje-bez promjena.

DJEVICA

Borite se na poslovnom planu da održite položaj ili ugled, ali splet okolnosti vas primorava da se bavite starim dogovorima i preprekama iz prošlosti. Ovaj manji zastoj biće vremenom uspješno prevaziđen, a ponovni dogovori ili rješavanje zaostale papirologije je nužan dio procesa ka napretku. Bićete  malo rasijani i okrenuti događanima iz prošlosti. Na ljubavnom planu, slobodne Djevice ozbiljno razmatraju mogućnost obnavljanja veze sa osobom koju ste ovih dana slučano sreli. Oni koji imaju partnera, opušteno uživaju u sigurnosti i predvidivosti vašeg odnosa. Predstoji putovanje.

Zdravlje-dobro.

VAGA

Na poslovnom planu otvara vam se nova prilika i nova mogućnost za napredak i povećanje ugleda, koju treba iskoristiti. Vi ste okrenuti zabavi, druženju, odnosima sa pokušaji kontakata, biće obnovljeni i ostvareni. Istrajaćete u svojim ciljevima. Na ljubavnom planu ima više osoba koje su zainteresovane za vas. Naučite da kažete ne onima koji vam se ne sviđaju.

Zdravlje-nervoza, više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Previše mozgate i analizirate situaciju i time umanjujete potencijale koji su

povezani sa akcijom. Pred vama je uspješna sedmica, naročito na poslovnom planu možete očekivati povoljan splet okolnosti, povećanje ugleda, a moguće i ponuda novog posla koji omogućava kontakte na daleko. Neka vas ne brine ukoliko se dogovor ne ostvari odmah, već iz nekoliko pokušaja. Emotivno, imate jaku želju da se dokazujete i takav stav rukovodi vašim ponašanjem, pa se udvarate ili flertujete sa više osoba. Ukoliko imate partnera, vaša ljubomora može kvariti inače dobre odnose.

Zdravlje-glavobolja.

STRIJELAC

Vaša energija znatno se poboljšava u svakom smislu riječi. Popravlja vam se stanje i psihički i fizički. Na poslovnom planu dobra situacija napretka može biti malo usporena  preprekama ili nesporazumima. Emotivno, uživate u flertu i druženjima sa novim ljudima, a većina samo što nije otišla na prijatno putovanje. Draga osoba vam je izuzetno naklonjena i može pokušati da vas ograniči zbog lične ljubomore. Slobodni Strijelčevi flertuju.

Zdravlje-moguća infekcija pluća.

JARAC

Vaše strpljenje i upornost se gotovo uvijek isplate. Evo sedmice kada rezulatati  ranijeg truda počinju da se vide. Možete očekivati napredak, ponudu koja vam povećava status, ugled, a povezana je i sa finansijskim poboljšanjem. Obećana pomoć stiže krajem sedmice. Emotivno, manje nerazumijevanje ili sitniji nesporazumi ne mogu pokvariti vašu vezu, ali ipak budite tolerantniji i strpljiviji sa dragom osobom. Oni koji su slobodni mogu se nadati novom zanimljivom poznanstvu, a istovremneno, osoba iz prošlosti obnavlja kontakte sa vama.

Zdravlje-dobro.

VODOLIJA

Na poslovnom planu situacija se odvija povoljno, možete očekivati napredak i podršku važne osobe koja se zainteresovala za vaše ciljeve. Ono što može predstavljati manje odlaganje, jeste neophodnost vašeg prilagođavanja i obnavljanja važnih informacija u novonastaloj situaciji. Na ljubavnom planu sa dragom osobom naglašeni su zajednički izlasci, druženja sa prijateljima, zabava i provod. Krajem sedmice zajednički plan biće odložen. Slobodni flertuju sa više osoba istovremeno.

Zdravlje-bez promjena.

RIBE

Na poslovnom planu možete očekivati značajniju promjenu i to na bolje. Povoljan splet okolnosti i podrška važne osobe doprinose vašem uspjehu. Ranije dato obećanje o podršci, najverovatnije materijalnoj, sada se ostvaruje. Manju prepreku može predstavljati problem sa komunikacijama i prenosom informacija, ali iz nekoliko pokušaja ćete realizovati željeno. Na ljubavnom planu, slobodnim Ribama se intenzivno udvara osoba koju poznaju sa posla, a i stara simpatija pokušava da vas ponovo osvoji. Oni koji imaju partrnera uživaju u vremenu koje provode zajedno i lijepim druženjima. Moguće zajedničko putovanje.

Zdravlje-više odmarajte.