DRUŠTVO PREPORUKA

HIPOTEKARNA BANKA: Humanitarna akcija zaposlenih

Tim zaposlenih Hipotekarne banke, u saradnji sa Studijom za interaktivni dizajn ,,Fleka”,  pokrenuo je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava preko onlajn platforme www.aplauzmedicinarima.me
– Cilj ove akcije je sakupljanje sredstava za kupovinu zaštitne opreme za sve radnike u zdravstvu. Naime, smatramo da potrošnog, zaštitnog medicinskog materijala koji je potreban zdravstvenim radnicima u ovim vremenima, ne može biti dovoljno. Cilj nam je da sakupimo iznos od 50.000€ – pojasnili su zaposleni iz Hipotekarne banke, koji su inicirali ovu akciju.
Prvi donatori su zaposleni u Hipotekarnoj banci, a uplatom zajednički prikupljene sume od 8.130,00 eura platforma je zvanično puštena u rad.  Zaposleni u Hipotekarnoj banci, svojim primjerom, pozivaju klijente, saradnike, prijatelje i ostala fizička i pravna lica u Crnoj Gori, ali i van nje, da ih slijede.
Zaposleni u Hipotekarnoj banci poručuju: ,,Neka ova donacija bude naš najjači aplauz medicinarima, a ova akcija dokaz da smo i u kriznim momentima najbolji tim!”