MODA PREPORUKA

MNE MAGAZIN MEDIJSKI PARTNER: Počinje Mercedes-Benz ruska nedjelja mode

Mercedes-Benz ruska nedjelja mode (Mercedes-Benz Fashion Week Russia) počinje sjutra u 15:30 sati po našem vremenu. MNE magazin je medijski partner i naši čitaoci imaće priliku da uživo prate sve revije putem lajv strima.

Mercedes-Benz Fashion Week Russia prvi put u istoriji biće u potpunosti digitalan. Ovo rješenje izrađeno je kako bi se podržali dizajneri i modne kuće u vrijeme pandemije. U dva dana Moskva i ruski brendovi prirediće video-prezentacije rađene za potrebe MBFW Russia na onlajn platformi AIZEL.RU i MEGOGO, velikih medijskih servisa. Neki komadi iz novih kolekcija biće ponuđeni na prodaju u bliskoj budućnosti, navodi se u saopštenju organizatora MBFW Russia.

– Ohrabrujemo vas da podržite ruske dizajnere ne samo sa našim tradicionalnim tagom #MBFWRussia, već i da koristite tagove #stayhome i #stayhomeinfashion. Pogledajte prezentacije dizajnera kod kuće, spremite se, odaberite izgled za šou, ulicu ili kuću, postavite svoju fotografiju, podijelite i lajkujte je – sve ovo biće podrška našim talentima pod sadašnjim okolnostima – sugeriše predsjednik Modne komore Rusije Aleksandar Šumski.

Nedjelja mode biće održana kao set video-prezentacija novih kolekcija. Neke od kolekcija biće predstavljene kao katalozi. Vebsajt Nedjelje mode (#MBFWRussia) i medijski partneri objavljivaće nove sadržaje kolekcija tokom aprila, poručuju organizatori.

 

Mn.M.