ART PREPORUKA

VIDEO: Grupa ,,E-Play” objavila spot za pjesmu ,,Sloboda”, gošća Sloboda Mićalović

Alternativni bend E-Play objavio je spot za pjesmu ,,Sloboda” u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.
,,Sloboda” je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u pozorištu kao i u filmovima kao što su ,,Zona Zamfirova” i ,,Na mlečnom putu” ili seriji ,,Koreni”.
– Prva asocijacija za poziv koji je uslijedio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pjesme, ali nam je veoma bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Vrlo je lijepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja i koja i dalje iskreno voli umjetnost i veoma je za nju požrtvovana – kaže pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.
Mićalović, članovi E-Playa Cvetković, gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom reditelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su spot tokom januara u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gde se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu sa ozbiljnom ekipom koja, inače, radi na filmovima.
Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot ,,Sloboda” konačno ovh dana završen, u E-Playu su u početku razmišljali da li da ga uopšte objave u trenutku kada se čitava planeta bori protiv pandemije koronavirusa.
– Na kraju smo shvatili da ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta – mi smo nešto doprinijeli. A što se tiče same slobode, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svjetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je veoma važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće – poručuje Cvetković.