DRUŠTVO PREPORUKA

AVON: Donacija za saradnike kompanije i karantinske centre u Crnoj Gori

U želji da u ovim danima pomogne najbližim saradnicima iz najugroženije starosne grupe, ali i širem stanovništvu Crne Gore, kompanija Avon doniraće više od 4.500 svojih proizvoda, saopšteno je iz te kompanije.

Više od pola tone proizvoda za ličnu higijenu, Avon donira za pomoć u opskrbljivanju karantinskih centara u Crnoj Gori.

Filip Popović (u sredini) – foto Boris Šekularac/MNE magazin

– Nikada nije bilo toliko važno da pokažemo solidarnost. Ostankom kod kuće, brigom za starije, ili podrškom koju možemo da obezbijedimo, svako iz svog domena – rekao je Filip Popović, direktor Avon Cosmetics Montenegro.

Kompanija će u čitavom regionu donirati i proizvode za svoje saradnike iz najosjetljivije starosne grupe, a isporuka u Crnoj Gori kreće početkom aprila. Svim saradnicima starijim od 60 godina, u narednom periodu na kućnu adresu stići će paket sa proizvodima za ličnu njegu, kako oni ne bi morali da napuštaju svoj dom da bi sebi obezbijedili osnovne kozmetičke proizvode.

– Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatramo da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je da brinemo o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost, je da podržimo i zahvalimo se za sve ono što naši saradnici rade, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovim gestom željeli i da im poručimo – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija region.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju svojih saradnica, kao i šire zajednice. Najavljena podrška Avon damama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja, poručuju iz Avona.

 

Mn.M.