DRUŠTVO PREPORUKA

UHAPŠEN MUŠKARAC U CRMNICI: Ubo nožem jednu osobu, prijetio policiji

Ilustracija

Z.P (61) uhapšen je zbog sumnje da je u selu Trnova u Crmnici nožem ubo P.P (72) u predjelu abdomena, te da nakon počinjenog djela nije dozvoljavao da se P.P. ukaže ljekarska pomoć, saopšteno je iz Uprave policije.

– Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je obavještena da je u selu Trnova u Crmnici nakon kraćeg verbalnog konflikta došlo do upotrebe noža. Policija je uspjela da uđe u objekat koji je izvršilac držao pod opsadom i nije dozvoljavao da se oštećenom ukaže ljekarska pomoć. Osumnjičeni Z.P (61) je, kako se sumnja, nožem nanio ubodnu ranu P.P (72) u predjelu abdomena i nakon počinjenog djela nije dozvoljavao da se oštećenom ukaže prva pomoć. Osim toga on je bio naoružan – lovačkom puškom i prijetio da će je upotrijebiti ukoliko se policijski službenici približe – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Koristeći nepažnju Z.P, barski policajci prišli su objektu u kojem su se nalazili osumnjičeni i oštećeni, te onesposobili i uhapsili osumnjičenog.

– Oštećeni P.P. je prevezen u KCCG na ukazivanje ljekarske pomoći. Na licu mjesta se vrši uviđaj i o događaju je obavješten nadležni Viši državni tužilac koji se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela – zaključuje se u saopštenju.