MAGAZIN PREPORUKA

NTO: Turistička ponuda Crne Gore promovisana na španskom kanalu TV8 Madrid

Na španskom kanalu TV8 Madrid, u emisiji ,,El Escaparate”, promovisana je turistička ponuda Crne Gore u okviru reportaže o ,,ADRION 5 SENSES” destinaciji.
Kroz aktivnosti projekta prekogranične saradnje ,,ADRION 5 SENSES”, koji ima za cilj kreiranje novih ponuda u turizmu, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore aktivno radi na razvoju senzornog turizma u Crnoj Gori kroz stvaranje mape doživljaja koja obuhvata zvukove, boje, materijale, mirise i gastronomske specifičnosti u destinaciji, http://adrion5senses.eu/.
U emisiji je poseban naglasak stavljen na elemente turističke ponude koji turistima pružaju priliku da kroz pet čula dožive destinaciju.
Pored turističke ponude Crne Gore, promoviše se i ponuda zemalja partnera projekta ,,ADRION 5 SENSES”, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Albanije.
Ovaj projekat finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-Jonske regije. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je nosilac projekta za Crnu Goru.
Reportažu možete pogledati putem linka:
https://www.dropbox.com/s/rdkwpsd1gc8ty79/Adrion%205Senses.mp4?dl=0
Repriza emisije emitovaće se na kanalu TV8 Madrid u subotu 21. marta, s početkom u 14:39h.
Program TV8 Madrid na mjesečnom nivou prati više od 2.000.000 stanovnika glavnog grada Španije.