ART PREPORUKA

KIC “BUDO TOMOVIĆ”: Otkazani svi programi u cilju zaštite od koronavirusa

JU Kulturno – informativni centar “Budo Tomović” donio je odluku o otkazivanju svih programa za koje je planirano da budu realizovani tokom ovog mjeseca.

-Odluka je donijeta kao preventivna mjera, usljed opasnosti od širenja koronavirusa COVID19, a u skladu sa smjernicama dobijenim od Ministarstva kulture Crne Gore, kao i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore  – kazali su u saopštenju.

Pored najavljenih programa, do daljnjeg se otkazuju aktivnosti i ostalih KIC-projekata: Škola retorike, Radionica kreativnog pisanja, Dodest-ova radionica glume, Forum mladih pisaca, kao i probe svih uzrasnih kategorija Folklornog ansambla, KIC pop hora i dječjeg hora Zvjezdice.

-Kupljene ulaznice za koncerte Trija Miška Plavog 19. marta i Treći festival “Stare note – novi zvuci” 26. marta važiće i za nove termine koncerata, a ukoliko želite, novac će vam biti vraćen na biletarnici KIC-a, svakog radnog dana od devet do 14 sati. O nastavku redovnih aktivnosti “srca kulture grada” i novim terminima otkazanih programa, blagovremeno ćemo vas informisati – poručili su iz KIC-a.