MAGAZIN_IZDVOJENO PREPORUKA

OSMOMARTOVSKI KONCERT: Sergej Ćetković pjevao damama u čast u prepunom Splendidu

Crnogorski superstar, jedan od najpopularnijih kantautora regiona, Sergej Ćetković, održao je sinoć tradicionalni osmomartovski koncert u hotelu Splendid ispunivši salu do posljednjeg mjesta.

Pjesmama „ Oči nikad ne stare“, „Pozovi me“ „“Dva minuta” „ Zar je kraj”, ali i najnovijim pjesamama „Pusti probleme“ i „25 . sat” napravio je presjek dvadeset godina duge karijere. Obožavaoci iz Crne Gore, ali i najvjerniji fanovi koji ga prate gdje god da nastupa sve vrijeme su bili na nogama i nagradili ga iskrenim emocijama.

U dvadeset godina karijere koliko slavi čak devet puta nastupao je u hotelu Splendid.

-Radujem se nastupu u hotelu Splendid. Često kažem da se tako u našim uslovima osjećam poput Selin Dion koja je nastupala u Las Vegasu. Svaki susret sa publikom me inspiriše, naročito u Crnoj Gori uvijek da neku dodatnu snagu i za nove pjesme na kojima radim- izjavio je Sergej nakon koncerta.

Vidno nadahnut uspjehom fantastičnih koncerata koje je za nepunih dvadeset dana održao u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, publici je otpjevao i neke od najvećih hitova pop-rok muzike ovih prostora Veliki džentllmen – stigao je i da zapleše sa najvatrenijim obožavateljkama.

Obožavateljke su su mu nešto kasnije uglas otpjevale rođendansku pjesmu uz koju je donesena torta u obliku gramofona na kojoj se vrti Sergejeva ploča -44 obrtaja, aludirajući na njegove godine.

I ovoga puta podijelio je sa publikom, sa kojom se još sat nakon koncerta strpljivo fotografisao.

Zanimljivo je da ovoga puta nije bilo odvažnih prosaca, ali je u publici bio par koji se vjerio na njegovom koncertu u Zagrebačkoj Areni, a kojima je Sergej poklonio vikend aranžman u ovom hotelu.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac