HOROSKOP

Prognoza za period od 17. do 24. februara

Ovan

Na poslovnom planu umjesto očekivanog perioda mira, pred vama je borba i dokazivanje ispravnosti svojih odluka i sposobnosti. Stari neriješeni problemi ponovo su aktivni i javljaju se kao ometajući faktor za napredak, a vi ste skloni imulsivnom reagovanju. Na ljubavnom planu   onima koji imaju partnera predstoji napetost izazvana povećanim strastima i sklonošću ka posesivnosti i ljubomori. Dokažite svom partneru da vam je stalo samo do njega. Slobodni mogu imati romantičan susret sa starom simpatijom ili ljubavi. Ipak, prije nego što se upustite u staru ljubav, dobro razmislite da li su neslaganja   još uvijek prisutna

Zdravlje –ozljede.

Bik

Ovaj period vam donosi napetost u međuljudskim odnosima, sklonost ljubomori i posesivnosti u odnosu na partnera,  i smanjenu aktivnost prvenstveno vezano za posao.  Kod nekih ovi  planetarni uticaji osjećaju se na ljubavnom planu kroz krizu i nedostatak pravog razumijevanja sa dragom osobom, pa je u drastičnijim situacijma moguć raskid. Slobodnima vraća se stara simpatija, ali uviđate da ni to nije ono što želite. Poslovni partner ili kolega nije  zainteresovan za djelatnost kojom se bavite. Stariji član porodice  ima zdrastvenih problema,  pa ćete oko toga imati dodatnu brigu.

 Zdravlje – sklonost ozljedama naglašena.

Blizanci

 

U narednih sedam dana čekaju vas brojne obaveze. Pokušaćete da riješite probleme nagomilane od početka ove godine. Očekujte poziv od poznanika koji već duže vrijeme živi u inostranstvu, a sa kojim vas vežu zajednički poslovi iz prošlosti.Na pomolu nova ljubav. To je osoba koju površno poznajete ili je vezana za posao kojim se bavite. Dobićete ponudu za angažman koji može donijeti pristojnu sumu novca.

Zdravlje- obratite pažnju na kardiovaskularni sistem. Mogući i problemi sa funkcionisanjem štitne žlijezde.

Rak

Očekujte  mnoga previranja, nagle životne poteze, prepreke, zastoje, probleme i preokrete. Ovo se najviše odnosi na poslovni plan i želju da prekinete sa nezadovoljavajućim statusom ili neprijatnom situacijom izazvanom van vaše kontrole. Ipak, ovaj period vam donosi šansu da vam poraste ugled, pa ga iskoristite za velike i značajne promjene   koje će vam donijeti poboljšanje u budućnosti. Na emotivnom planu jedna osoba pokušava da vas zavede, ali na neprijatan i agresivan način.   Ukoliko imate partnera, međusobna napetost je velika. Moguć raskid ili opasna svađa. 

Zdravlje-dobro.

Lav

Pred vama je pomalo težak i nepovoljan period, donosi razočarenje ili neprijatnosti vezano za druge ljude i za partnera ukoliko ga imate. Na poslovnom planu potreban je maksimalan oprez, neka osoba sa čijom podrškom i pomoći ste ozbiljno računali, sada može da odustane ili da vam u posljednjem momentu okrene leđa. Ako se oslonite na sebe i svoje sposobnosti izbjeći ćete konflikt i štetu. Emotivno, neiskrenost prema partneru dovodi do međusobnog udaljavanja, ljubomornih scena i svađa.  Oprez u saobraćaju.

Zdravlje-bez promjena.

Djevica

Na poslovnom planu pripremite se na probleme i neočekivane prepreke. Mnogi  će odustati ili se zasititi stalnog pokušavanja ostvarivanja cilja koji će vam sada izgledati nemoguć ili predaleko. Na materijalnom planu budite maksimalno oprezni sa novcem i imetkom, postoji opasnost od krađe, štete ili pogrešnog materijalnog ulaganja. Na ljubavnom planu situacija je slična. Moguće je ozbiljno dvoumljenje između dvije osobe. Neprijatna istina može naglo biti otkrivena i napraviti vam probleme.

Zdravlje _ oprezno sa oštrim predmetima i sa vatrom.

Vaga

Tokom ovog perioda možete očekivati mnogo aktivnosti i napredak na poslu. Inicijativni ste, pokretljivi, dinamični, ali istovremeno svadljivi, napeti, skloni dramatičnom ispoljavanju emocija i naglim, nepromišljenim akcijama. Na poslovnom planu situacija se ne odvija kako ste zamislili, pa umjesto da se opustite i uživate u radu, ostajete opterećeni  razmišljanjima vezanim za poslovni problem. Ovu opterećenost unosite u međuljudske odnose, pa je moguć  iznenadni raskid.  

Zdravlje – oprezno sa oštrim predmetima, moguće ozljede.

Škorpija

Pred vama  je  napet  i nepovoljan period pa vam može donijeti neprijatnosti u mnogim životnim oblastima. Napetost, netolerantnost, impulsivno delanje je karakteristika ovog perioda, pa ćete i vi biti zahvaćeni  takvim uticajem. Ljutite reakcije, želja da se nadmećete i dokazujete može vas dovesti u vrlo neprijatne situacije. Izbjegavajte nadmudrivanja. Što se tiče ljubavnog života,   sklonost ljubomornim scenama i nepotrebnim ispadima je naglašena.  Stara simpatija ili ljubav praviće vam probleme. 

Zdravlje – oprez u saobraćaju i od vatre.

Strijelac

Ovaj period vam donosi dosta nervoze, napetosti, sklonosti svadljivosti i izazivanju problema. Teški planetarni uticaji vas tjeraju da se bavite praktičnim i prizemnim stvarima, da svoje znanje   primijenite u praksi. Takođe, od vas se iziskuju visoke moralne vrijednosti koje paralelno moraju da se primjenjuju.  Ukoliko ne poslušate zahtjev planeta, možete očekivati nezgode svih vrsta, probleme u saobraćaju, konflikte. Emotivno, sjedenje na dvije stolice i neodlučnost između nekoliko zanimljivih osoba, dovodi do konflikata. Draga osoba nije spremna da vas dijeli ni sa kim.

Zdravlje – moguće naglo pogoršanje.

Jarac

Na poslovnom planu situacija je ponovo zakočena, i stari problem je opet ozbiljna prepreka. Impuslivnim ponašanjem ili odustajanjem dodatno pravite probleme. Ostanite istrajni i stabilni. Emotivno, sopstvena posesivnost i netolerantnost stvara vam ozbiljne probleme u ljubavi, skloni ste nepovjerenju, provjeravanju drage osobe, a ono što budete otkrili, dodatno će zakomplikovati vaše odnose. Moguć raskid ili razdvajanje.

Zdravlje – oprez u saobraćaju i u rukovanju oštrim predmetima.

Vodolija

Poslovna situacija donosi dosta nervoze, čestih negativnih misli i sjecćanja na neprijatne događaje iz ranijih prerioda, ali i mpulsivno i napeto ponašanje među kolegama. Vodolije inače nisu sklone razmišljanju o prošlosti, međutim,  splet okolnosti je takav da ćete morati da se pozabavite prošlim događajima. Emotivno, udaljavanje i različitost želja i ciljeva stvara probleme, pa je moguće naglo i nepromišljeno delanje, pa čak i raskid. Stara simpatija pokušava da vas osvoji.

Zdravlje – oprez , nervi su vam napeti.

Ribe

Poslovno, očekujte mnogo borbe, angažovanosti i truda da biste uspjeli da ostvarite svoje želje i namjere. Jedna autoritativna osoba, ili državni zakon ili neki nametnuti spoljašnji splet okolnosti javiće se kao ozbiljna prepreka da napredujete. Mnoge Ribe će odustati od početnog plana.   U domu i među ukućanima sklad, a mnoge Ribe imaju velike planove o renoviranju ili selidbi.   Što se tiče ljubavnog života,   aktuelna je stara ljubav ili simpatija, a Ribe koje imaju partnera neka očekuju mnogo strasti ali i ljubomornih scena.

Zdravlje – nagle promjene.