MAGAZIN PREPORUKA

HRVATSKA: Sergej Ćetković održao veličanstvene koncerte u Zagrebu i Splitu

Foto: V. Martinović

Sergej Ćetković je 14. i 15. februara održao velike koncerte u Zagrebu i Splitu, koji su rasprodati u rekordnom roku, čime je i zvanično započeo veliku regionalnu koncertnu turneju kojom će obilježiti 20 godina uspješne muzičke karijere.

Foto: Leon Grdić

Dan ljubavi je u Zagrebu protekao u duhu Sergejevih pesama, koji je u prepunoj Areni publici priredio svojevrsni muzički spektakl. Posjetioci su uživali u čuvenim hitovima kao što su „Oči nikad ne stare“, „Pola moga svijeta“, „Prsten na sto“, „Ljubav“, „Pogledi u tami“, romantičnim emocijama, sjajnoj atmosferi i muzičkom performansu na produkcijski vrhunskom nivou.

Foto: V. Martinović

Sergej je svojom neposrednošću, duhovitošću i šarmom koncert učinio još zanimljivijim, a u jednom trenutku se na bini odigrala i prosidba, pa je i ovaj spektakl krunisan najiskrenijom emocijom koju nose sve pjesme popularnog crnogorskog umjetnika, a to je ljubav. Publika je gotovo od samog početka bila na nogama i sudeći po reakcijama i emocijama, punog srca izašla iz dvorane.

Foto: V. Martinović

Romantična muzička magija je, uz još jednu prosidbu, dan kasnije ponovljena u krcatoj splitskoj „Spaladium“ Areni, nakon čega Sergej nastavlja svoju turneju u drugim gradovima širom regiona.

Foto: Leon Grdić

-Ovo su moji prvi koncerti u zagrebačkoj i splitskoj Areni, pa su samim tim uzbuđenje, odgovornost i očekivanja bili veliki. Mjesecima sam se radovao susretu sa ovom divnom publikom koja mi je od samog izlaska na scenu, kako u Zagrebu, tako i u Splitu, dala ogromnu podršku, pa slobodno mogu da kažem da su koncerti prevazišli i moja očekivanja. Potrudio sam se da publika uživa u svakoj pjesmi, sve vrijeme sam osjećao veliku ljubav i nadam se da su svi zadovoljni otišli svojim kućama. Nisam mogao da poželim bolji početak turneje kojom obilježavam dvije decenije karijere i nadam se da će ovi koncerti postati tradicija-rekao je Sergej poslije velikog uspjeha kojim je još jednom potvrdio status jednog od najkvalitetnijih regionalnih muzičara.  

 

Mn.M.