PREPORUKA SPORT

FUDBAL: Stefan Milić potpisao za Dinamo, u Budućnosti ostaje do kraja sezone

Foto: FK Buducnost

Stefan Milić, 19-godišnji kapiten našeg tima, nastaviće karijeru u zagrebačkom Dinamu, navodi se u saopštenju FK Budućnost.
Milić će nastaviti da nastupa za Budućnost do kraja sezone kao pozajmljeni igrač. Dogovoreno je obeštećenje u vrijednosti od pola miliona eura, kao i 20 odsto od narednog transfera igrača u drugi klub iz GNK Dinamo, Zagreb.
– Želio bih ovom prilikom da čestitam, kako Stefanu tako i Upravnom odboru na dobro obavljenom poslu i potpisivanju ugovara našeg igrača sa GNK Dinamo, Zagreb. To je iz više razloga dobro obavljen posao jer upravo u ovom trenutku su zadovoljene sve tri ,,strane” koje su učestvovale u razgovorima, odnosno dogovoru oko potpisivanja. Hvala Stefanu prije svega i puno sreće u nastavku, nadamo se, njegove uspješne karijere – poručio je sportski direktor Zvezdan Milošević.
Milić je sa jedanaest godina stigao u Budućnost, prešavši tako put od pionira do kapitena prvog tima. Odatle i ne čudi velika ljubav prema našem klubu, a zalaganje i trud su prepoznatljive osobine njegovog pristupa ovom sportu, saopšteno je iz FK Budućnost.
– Srećan sam što sam postao igrač Dinama iz Zagreba. Hvala ljudima iz kluba što su izašli u susret, predsjedniku Mijaču i svim zaposlenima. Što se tiče mene, sad mislim samo na Budućnost, kako da igram što bolje i pomognem sebi i saigračima. Nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti moj odlazak i duplu krunu – izjavio je Milić jutros za veb stranicu FK Budućnost.
On će potpisati ugovor na pet godina, a iz kluba se nadaju da će imati priliku da osvoji „duplu krunu“ sa podgoričkim timom do kraja sezone.
– Našem Stefanu želimo mnogo sreće u nastavku karijere – poručuju iz FK Budućnost.