SeaDance
HOROSKOP

Prognoza za period od 20. do 27. januara

Ovan
Ljudima rođenim u znaku Ovna ova sedmica donosi uglavnom prijatnosti, dobro raspoloženje, aktivnost i pozitivnu inicijativu. Pred vama je period uspješne borbe  i zadovoljstvo postignutim rezultatima. Novac ili zarada koju ste planirali stiže u očekivano vrijeme, ali se možete nadati da će biti veće od očekivanog. Mnogi Ovnovi planiraju putovanje ili kontakt sa osobom iz daleka. Očekujte dobre vijesti i dobre događaje. Na ljubavnom planu draga osoba vas podržava i bodri, čak je spremna da dio odgovornosti i posla preuzme na sebe. Slobodnima romantično udvaranje sa puno strasti i privlačnosti.

Zdravlje-bez promjena.

Bik
Na poslovnom planu pred vama su dobri događaji, naročito je povoljna finansijska situacija koja se poboljšava. Još uvijek se odrađuju zaostali poslovi ili se oslanjate na vrijednosti iz prošlosti. Glavna dešavanja su zapravo emotivnog karaktera, pa su povećani strast i želja za blizinom partnera, a moguć je mali začin – ljubomora. Slobodnima ovo je odlična prilika da priđu osobi koja im se dopada, naročito, ako duže  oklijevaju i prave taktiku.

Zdravlje-glavobolja.

Blizanci
Osoba iz vašeg doma, neko u koga imate povjerenja, pomoći će vam dobrim savjetima i iskrenom podrškom. Blizanci koji su slobodni trenutno su zainteresovani  za bar dvije osobe, ali za sada se još uvijek ne upuštate u dublje odnose. Udvarate se riječima i šarmirate kroz duhovitost i prijateljske odnose, a oni romantičniji, pričaju i maštaju o velikoj ljubavi. Moguća je kraća  i strasna avantura sa Vodolijom ili Lavom. Oni koji imaju partnera, uglavnom teže da budu u većim društvima, a ne nasamo sa dragom osobom, što trenutno oboma odgovara.

Zdravlje-dobro.

Rak
Vi ste još uvijek zabrinuti i nepovjerljivi prema bliskim ljudima koji su u prethodnom periodu bili grubi prema vama. Međutim, ubrzo ćete shvatiti da su stari nesporazumi prevaziđeni. Mnogi Rakovi energiju usmjeravaju u obnavljanje starog poslovnog poduhvata. Saradnja ili zajednički udruženi rad se pokazuje kao pozitivan, slijedi dobar dogovor. U vašem domu pravite veliko spremanje, ili renovirate. Pazite da se ne ozlijedite pri radu. Na ljubavnom planu ste pod uticajem drage osobe, i uživate u obostranoj ljubavi.  Do sada ste se   uvjerili da vodi računa o zajedničkim interesima, pa ste postali popustljiviji i prijemčiviji.

Zdravlje-infekcija grla.

Lav
Na poslovnom planu izmjene koje ste odradili u prethodnom periodu sada daju pozitivne rezultate. Očekujte materijalno poboljšanje, dobit i povećanje zarade. Pomaže vam osoba koja ima položaj ili autoritet. Na ljubavnom planu ova sedmica je izuzetno povoljna za zaljubljene, pojačava strasti i međusobnu želju za bliskošću. Uživate u dobrim odnosima sa dragom osobom, ali prenaglašena osjećanja mogu takođe izazvati ljubomoru, sa slatkim pomirenjem. Slobodnim Lavovima se otvara lak pristup osobi koja vam se dopada.

Zdravlje-problemi s respiratornim organima.

Djevica
Na poslovnom planu situacija se polako popravlja, ali vi ste strpljivi, nadajući se boljim vremenima. Budite oprezni, jedna osoba na koju se previše oslanjate nije toliko zainteresovana za poslovne rezultate kao vi. Emotivno, Djevice koje imaju partnera mogu očekivati ulazak u novu ljubavnu fazu, sa više zadovoljstva i prisnosti. Slobodnima novo poznanstvo može da se pretvori u trajnu ljubavnu vezu, s tim što će većina preskočiti dugu fazu upoznavanja, druženja i sticanja povjerenja, jer je privlačnost jaka i ne možete odoljeti.

Zdravlje-dobro.

Vaga
Ljudima rođenim u znaku Vage ova sedmica donosi prijatnost, mnogo izlazaka i provoda. Na poslovnom planu kontakti sa kolegama i podređenima su odlični. Ipak, nemojte se  prepuštati pasivnosti, nastavite sa vrijednim radom. Mnoge Vage će ostvariti kontakt sa inostranstvom ili  osobama iz inostranstva, praveći dobre zajedničke planove. Na ljubavnom planu okruženi ste ljudima koje volite i sa kojima ste bliski, a draga osoba jedva čeka da ostanete sami. Slobodnim Vagama nova ljubav se razbuktava intenzivno i strasno. Zdravlje-dobro.

Škorpija
Na poslovnom planu prihvatili ste situaciju kakva jeste shvativši da je sada period vrijednog rada i da bi neko energično ulaganje napora vremenom doprinijelo situaciji.  Na ljubavnom planu draga osoba poslovno napreduje  i širi svoje pozitivne uticaje i na vas. Razgovori i dogovori  su romantični i obećavajući,  pa su mnogi skloni da se ponovo zaljube u svog partnera, i uživate u obostranoj ljubavi. Slobodnima se udvara nova osoba, direktno i nedvosmisleno. Pred vama je mogućnost nove veze koja počinje sa mnogo strasti i poljubaca.

Zdravlje-nervoza.

Strijelac
Ljudima rođenim u znaku Strijelca ova sedmica donosi  mnogo interesantnih i uzbudljivih događaja -veliku aktivnost vezanu za radno mjesto, a istovremeno  povoljne događaje vezane za ljubav. Na radnom mjestu ste izrazito aktivni, spremni da uložite novu energiju u svoje planove, a odnosi sa kolegama i podređenima su dobri.  Na emotivnom planu imate iskrenu podršku drage osobe, obnavljate strast i uživate u obostranim zadovoljstvima.   Slobodni će imati priliku da upoznaju novu osobu i to preko posla, zanimljivu i uzbudljivu.

Zdravlje-umorni ste.

Jarac
Za osobe rođene u znaku Jarca nastavlja se aktivni period sa mnogo rada i poslovnih obaveza. Imate obilje energije i spremni ste da završavate  poslove koje ste ranije započeli i iz objektivnih razloga nijeste dovršili. Ipak, pazite da se ne preforsirate. Slobodni Jarčevi prilikom svakodnevnih obaveza srijeću interesantnu osobu kojoj se udvaraju preko zajedničkog  prijatelja. Nemojte više da oklijevate, priđite. Oni koji imaju partnera, mogu očekivati lijep sklad i dobre odnose i u porodici.

Zdravlje-nervoza.

Vodolija
Pred vama je lijepa i prijatna sedmica, sa mnogo  radosti i pozitivnih osjećanja. Okrenuti ste druženju, zabavi, provodu, a kontakti sa ljudima su pozitivni. Na poslovnom planu povoljan razvoj događaja vas rasterećuje nepotrebnih obaveza. Na ljubavnom planu ulazite u lijep period, draga osoba će željeti da vam ugađa, ponaša se pažljivo i tolerantno. Na vama je da uzvratite. Vodolije koje nemaju partnera u novom društvu srešće zanimljivu osobu koja će im se dopasti na prvi pogled. Laka komunikacija će biti uspostavljena odmah.

Zdravlje-dekoncentrisani ste.

Ribe
Pred vama je prijatna i dobra sedmica,  planetarni uticaji vam omogućavaju da budete bezbrižni, optimistični, zadovoljni sobom. Ipak, prijeti opasnost od lijenosti, neaktivnosti i samopopuštanja u porocima. Obećanja osobe na položaju iskoristite sada, bez odlaganja.  Na ljubavnom planu sa dragom osobom ste u dobrim odnosima, naročito je mir i harmonija kada ste sami. Naglašena je želja za blizinom drage osobe, ali uz nju ide i ljubomora, jer je još neko zainteresovan za vašeg partnera. Slobodnima novo poznanstvo postaje značajno.

Zdravlje-problemi s pritiskom.