HOROSKOP

Prognoza za period od 13. do 20. januara

Ovan

Od ove sedmice možete očekivati znatnije poboljšanje i energije i raspoloženja. Dodatno,  na samom kraju sedmice bićete oslobođeni prvenstveno materijalne zabrinutosti. Na poslovnom planu možete dobiti vijesti o dobitku, a mnogima se povećava izvor prihoda. Optimizam vam se vraća, a i na ljubavnom planu možete očekivati zadovoljstvo, divno slaganje, slatke riječi , a neki Ovnovi će se odlučiti na značajnije i krupnije nove korake u vašem odnosu sa dragom osobom. Slobodni započinju novu vezu.

Zdravlje-dobro, bez promjena.

Bik

I za Bikove dobre vijesti. Pred vama je jedna prijatna i opuštajuća sedmica, sa mnogo uživanja u običnim i prijatnim životnim stvarima. Ipak, na poslovnom planu ne vjerujte nikome ukoliko od vas traže ulaganje novca, ma kako autoritativno izgledao ponuđač. Takođe, izbjegavajte pozajmice. Na ljubavnom planu, očekujte lijepe riječi, komplimente, izjave simpatije ili ljubavi. Za mnoge Bikove ovo je period značajnog početka novog odnosa, ili značajan novi korak u dosadašnjem ljubavnom životu. Slobodni se dvoume između dvije osobe.

Zdravlje-problemi s krvnim pritiskom.

Blizanci

Prijatna sedmica je pred vama, otvoreni ste prema ljudima, lako komunicirate, ljudi su vam naklonjeni gdje god da koraknete. Ovo je povoljan period za dogovore, ugovore i planove o budućnosti. Poslovno, otežavajuća okolnost je neslaganje osnovnih stavova, ali uz komunikaciju, to se može lako prevazići. Krajem sedmice dobićete dodatnu energiju koju bih savjetovala da pravilno kanališete. Emotivno, sa svih strana vam se nudi ljubav. Sa partnerom pravite planove o značajnijoj životnoj promjeni. Ukoliko ste slobodni, jedna od osoba koje sada upoznajete će vam biti značajna u životu.

Zdravlje-glavobolja.

Rak

Još  samo ova sedmica ima ometajuće uticaje na vaš  poslovni plan. Naročito budite oprezni sa slatkorječivim ljudima koji blistaju u svojoj  oblasti, najvjerovatnije je u pitanju prevara ili obmana. Pazite gdje ulažete novac, moguća prevara. Sam kraj sedmice donosi razrješenje i objašnjenje nejasne situacije, što ide vama u prilog. Na emotivnom planu vaša  skrivena ljubav ili simpatija,  odgovara vam pozitivno i vaša veza se učvršćuje. Ukoliko ne postoji ovakva osoba, vaš  odnos sa dragom osobom se učvršćuje naročito prijatnim riječima, izjavama ljubavi i obećanjima.

Zdravlje-nervoza.

Lav

Malo ste dezorjentisani i nepotrebno brinete za svoj ugled. Podrška dobrog prijatelja vam mnogo znači, i brzo, već krajem sedmice, ćete izaći iz ovog stanja neodlučnosti, koje nije karakteristično za vas. Držite se ranije donesenih odluka, i brzo ćete postići odgovarajući dogovor. Dobra podrška od ukućana i porodice. Na ljubavnom planu, sa dragom osobom uspješno rješavate problem povezan sa porodicom ili nekretninom i pravite dobre planove. Slobodnima nova poznanstva od kojih ćete izdvojiti osobu sa kojom se najbolje razumijete.

Zdravlje-bez promjena.

Djevica

Uspjeh vam je nadomak ruke, ali rival ili konkurencija se služe nekorektnim sredstvima, i usporavaju vam i ometaju napredak. Ipak, najvažniji ljudi, ili osoba od koje sve zavisi, vam je naklonjena, a povoljan i srećan splet okolnosti dovodi da postignete cilj. Očekujte dobre i povoljne dogovore, ugovore i zvanična dokumenta. Emotivno, sa dragom osobom razmjenjujete obilje slatkih riječi, sanjalice pišu pjesme, i pravite planove povezane sa domom. Slobodni uživaju u komunikaciji sa osobom koja će vam uskoro postati značajna.

Zdravlje-problemi sa sinusima.

Vaga

Pred vama je prijatna sedmica, dobrog raspoloženja, vedrine i pozitivnih kontakata sa ljudima. Splet okolnosti vas dovodi na poslovnom planu među značajne ljude gdje možete očekivati da dođe do dobrih dogovora koji odgovaraju svim stranama. Moguće je kraće poslovno putovanje. Na emotivnom planu, krajem sedmice draga osoba izlazi iz negativne faze i pred vama je divan period obostrane ljubavi. Slobodni se nalaze između dvije osobe sa kojima podjednako dobro komuniciraju i dobro se slažu.

Zdravlje-dobro.

Škorpija

Polako vam se vraća dobro raspoloženje,  ali ste tokom cijele sedmice sumnjičavi i čekate konkretne dokaze da je situacija bolja. Dogovor ili veliko obećanje povezano sa finansijskom situacijom je dobro i tačno, i u to ćete se uvjeriti krajem sedmice. Pazite na novčane stvari, ponuda brzog i lakog novca je lažna. Na ljubavnom planu ovaj prijatan period možete nepotrebno kvariti i sebi i partneru ljubomorom. Krajem sedmice ćete popustiti s posesivnim stiskom prema dragoj osobi. Slobodnima nova vrlo prijatna poznanstva.

Zdravlje-oprez u saobraćaju.

Strijelac

Iako su vijesti povezane sa putovanjem pomalo nepovoljne, ovo je prijatna i lijepa sedmica za vas. Ako je propala jedna mogućnost, vi se brzo i lako okrećete na onu stranu gdje su “vrata otvorena”. Novi kontakti sa ljudima donose vam dobre dogovore i značajan pomak u dosadašnjim odnosima sa osobom od koje zavisite. Nećete dugo čekati  na povoljne rezultate. Emotivno, mnogi Strijelčevi su u dilemi, jer se oko vas nalazi više zanimljivih osoba. Za sada, suzićete izbor na dvije. Oni koji imaju partnera, razmjenjuju slatke riječi i obećanja.

Zdravlje-dobro.

Jarac

Jednu nogu držite na ,,kočnici”, a drugu na ,,gasu”, spremni da reagujete u pravom trenutku. Nećete još  dugo čekati. Tokom sedmice povoljno postavljena planeta komunikacije obećava dobre dogovore, ugovore, zvanična rješenja i postavke, naročito sa osobama izdaleka. Iako ste malo sumnjičavi u krajnji ishod, usaglašavate se sa većinom. Emotivno, udvaranje na radnom mjestu pretvara se u ozbiljniji i značajniji odnos. Ukoliko imate partnera, pravite lijepe  planove povezane sa potomstvom, ili nečim što ste zajedno stvorili.

Zdravlje-dobro.

Vodolija

Poslovna situacija je još djelimično zakočena, čak se preporučuje oprez zbog mogućnosti da neko u koga imate povjerenje, može da vam ponudi situaciju iz koje ćete izaći oštećeni, pokradeni ili obmanuti. Ukoliko se držite onoga što ste do sada planirali, nećete pogriješiti. Emotivno, draga osoba je spremna da vam obeća više nego što je realno moguće, ali vas to ne sprečava da uživate u zajedničkoj lijepoj ljubavi sa mnogo zabave, izlazaka i kraćih putovanja. Još  jedna osoba je podjednako zainteresovana za vas i to će vam  reći ili pokazati.

Zdravlje-umorni ste.

Ribe

Za vas je ovo povoljna sedmica, iako je na poslovnom planu prisutno neslaganje ili neusaglašenost sa važnom osobom. Lako će doći do usklađenosti i povoljnog rješenja kroz komunikaciju. Brzo ćete uvidjeti da imate više zajedničkog nego razlika. Dobro zvanično rješenje omogućava vam napredak i zadovoljstvo. Takođe, ovaj period vam donosi povoljne promjene povezane sa nekretninama ili sa porodicom. Emotivno, slatke riječi i prijatna komunikacija vas približavaju jedno drugom. Očekujte značajniji napredak u odnosima sa dragom osobom. Slobodni pronalaze  srodnu dušu.

Zdravlje-bez promjena.