Porto Novi
PREPORUKA SPORT

UOČI EP: ,,Ajkule” osvojile turnir u Podgorici

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je međunarodni turnir u Podgorici koji je bio posljednja provjera pred odlazak na Evropsko prvenstvo od 14. do 26. januara u Budimpešti. ,,Ajkule” su u posljednjem kolu bile bolje od Francuske 17:7 (4:1, 4:2, 6:1, 3:3) i turnir su završile sa maksimalnim učinkom. Ranije su savladane Gruzija 16:10 i Njemačka 19:11. Spisak za šampionat Evrope selektor Vladimir Gojković saopštiće u četvrtak, saopšteno je iz Vaterpolo saveza Crne Gore.

Selektor Vladimir Gojković za ovaj turnir pozvao je 17 igrača. Na spisku su: Lazović Dejan, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dragan Drašković, Vladan Spaić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Draško Brguljan, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Marko Petković, Dušan Matković, Nikola Murišić, Stefan Pješivac, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović.

Pomoćnici su Miloš Šćepanović, Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Milan Ćirović, medicinski tim Vladimir Dedović, Dejan Mihajlović i Nebojša Žižić, tehnička podrška Vasko Vučković.

Izvor i foto: wpolo.me