Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Kameron Dijaz postala prvi put majka u 47. godini

Foto: Michael Nelson / EPA

Glumica Kameron Dijaz i suprug, muzičar Bendži Mejden, objavili su da su postali roditelji ćerke Radiks.
Kameron (47) i Bendži su pokušavali godinama da dobiju dijete i kad su saznali da je glumica trudna nisu mogli da sakriju sreću. U januaru 2018. godine izvor za ,,US Weekly” rekao je da par veoma želi dijete i da su depresivni što im ne uspijeva.
Glumica je prije nego što je upoznala ljubav svog života izjavila da ne želi djecu.
– Dijete je obaveza, svaki dan po cio dan do 18 godine. Život bez djece ja lakši. Volim da zaštitim ljude, ali nikad me nije privlačila ideja da budem majka. Za sada sam dobro i ne bih da imam djecu. Dosta sam uradila u životu – rekla je Kameron u julu 2014. godine za ,,Esquire” magazin.
Sve se promijenilo kad su Kameron i Bendži rekli sudobnosno ,,da” 2015. godine. Tokom veze, a kasnije tokom braka nisu željeli da otkrivaju privatne detalje o zajedničkom žviotu.
Glumica je na Instagramu juče objavila srećnu vijest i čestitala pratiocima Novu godinu.
– Srećna Nova godina od Mejdensonovih. Srećni smo, blagosloveni i zahvalni što novu deceniju započinjemo rođenjem ćerke Radiks Mejden. Odmah je osvojila naša srca i učinila našu porodicu kompletnom. Presrećni smo što dijelimo našu radost sa vama, ali isto tako želimo da zaštitimo našu privatnost. Nećemo objavljivati fotografije bebe, niti bilo kakve informacije. Samo možemo da vam otkrijemo da je mnogo slatka, neki bi čak rekli ,,radikalna” (prim.a. igra riječi Raddix, Rad). Želimo vam sve najbolje, srećnu Novu godinu i novu deceniju – napisala je Kameron Dijaz na Instagramu.
Glumica je postala prvi put majka sa 47 godina.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on


Izvor: zena.blic.rs