Porto Novi
ART PREPORUKA

NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU: Aleksandra Radović poklanja novu pjesmu i poručuje „praznici me inspirišu“

Regionalna muzička zvijezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pjesmu „Gde ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje.

– Odlučila sam da publici poklonim novu pjesmu u susret Novoj godini. ,,Gde ćeš ovu noć” je jedna od pjesama koja će se naći na mom novom albumu, čiji se izlazak očekuje na samom početku 2020. godine. Moj tim i ja, dugo i predano smo radili na pjesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti. Praznici me posebno inspirišu i, priznajem, bila sam pomalo nestrpljiva da vam otkrijem dio svega onoga što spremamo za godinu pred nama – kaže Aleksandra Radović.

Nakon velikog uspjeha albuma „Carstvo“, sa koga su se izdvojili hitovi „Beskrajno“, „Carstvo tuge“, „Živeo kraj“, publika sa nestrpljenjem očekuje nove pjesme. Pored Aleksandrinih aktuelnih singlova „Ne volim te“ i „Ljubavi moja“, uz koje sada dolazi i „Gde ćeš ovu noć“, na albumu će se naći još šest novih pjesama.

Muziku i tekst pjesme „Gde ćeš ovu noć“ potpisuje Aleksandra Milutinović, a aranžman producent Mahir Sarihodžić, sa kojim je Aleksandra sarađivala i na prethodnom albumu. Spot je snimljen u saradnji sa produkcijom „NN Media“.