Porto Novi
PREPORUKA SPORT

BUDUĆNOST UOČI MEČA SA CRVENOM ZVEZDOM: ,,Pokažimo dostojanstvo, dočekajmo goste u sportskom maniru”

U ponedjeljak, 30. decembra, Budućnost u Podgorici dočekuje Crvenu zvezdu.
Saopštenje Budućnosti pred derbi u Sportskom centru ,,Morača” u Podgorici prenosimo u cjelosti.
– Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbjedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih u sali.
Imajući u vidu da je za pomenutu utakmicu trebovano više od 7.500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih Klubu.
Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtjevala specijalne mjere bezbjednosti, svi poručioci tj. imaoci karata su prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimjerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.
Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svjetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos.
Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija – navodi se u saopštenju Budućnosti.