DRUŠTVO PREPORUKA

KCCG: Menadžment obradovao najmlađe pacijente

Menadžment Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), na čelu sa direktorom Jevtom Erakovićem, podijelio je po tri novogodišnja paketića za više od stotinu mališana koja se nalaze na liječenju u Institututu za bolesti djece.

Iz KCCG- saopšteno je da su paketići obezbijeđeni iz sredstava menadžmenta, rukovodioca organizacionih jedinica, kao i prijatelja naše ustanove.

– KCCG je ovim činom pokazao da, pored stručnog i kvalitenog liječenja, želi našim najmlađim pacijentima da uljepša praznične dane prigodnim novogodišnjim paketićima. Njihova iskrena radost i osmjesi na licima su govorili više od riječi – kaže se u saopštenju.

Medicinska direktorica KCCG Marina Ratković kazala je da je podjela paketića u nizu onih aktivnost koje su realizovane u toj ustanovi, jedna od najradosnijih i najljepših.

– Što više budemo radili sa djecom više ćemo uspjeha imati i sa odraslim pacijentima. Uvijek svi imamo jednu želju, a posebno za djecu da budu zdrava i da obezbijedimo da ovaj prostor, kako smo i radili poslednju godinu dana, bude jos bolji. Njihova zahvalnost će biti u samom izgledu a ne u riječma – kazala je Ratković.