DRUŠTVO PREPORUKA

SARADNJA: CEDIS i Gradsko pozorište potpisali Ugovor o sponzorstvu

Predstavnici Gradskog pozorišta i Crnogorskog elektordistributivnog sistema (CEDIS) potpisali su danas ugovor o sponzorstvu.

Potpis na ovaj važan dokument stavili su umjetnički direktor Gradskog pozorišta Dušan Kovačević i šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, mr Marija Jovović, koja je izrazila zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa ovom teatarskom kućom.

– Cijeneći značaj kulturnog stvaralaštva, a posebno pozorišnog, Crnogorski elektordistributivni sistem nastavalja sa podrškom kulturnim institucijama. Gradsko pozorište Podgorica svojim radom i umjetničkim stvaralaštvom je zaslužilo našu podršku. Posebno smo ponosni što smo omogućili višestruko nagrađivanom autorskom projektu Vide Ognjenović „Kozocid“ da učestvuje na 36. Susretima pozorišta Bosne i Hercegovine. Kulturni i pozorišni život mora imati podršku zajednice, a podrška CEDIS-a neće izostati ni u narednom periodu – kazala je Jovović.

Umjetnički direktor Dušan Kovačević zahvalio se CEDIS-u što je Gradsko pozorište prepoznato kao značajna institucija kulture i istakao važnost podrške koju teatarske kuće dobijaju od društveno odgovornih kompanija

– CEDIS kao društevno odgovorna kompanija i ovog puta je pokazala izuzetan osjećaj za pripadnost kulturnoj zajednici naše države. Ovom donacijom omogućili su Gradskom pozorištu još bolje pozicioniranje na regionalnoj mapi, a saradnja će se nastaviti i kroz projekat RUTA, čiji će prvi festival RUTA PODGORICA biti održan od 2. do 7. marta 2020, a u aprilu je u Ljubljani, u maju u Sarajevu, avgust Brioni, oktobar Skoplje i u decembru Beograd, te se nadamo da će nas CEDIS i dalje pratiti na obostrano zadovoljstvo, pa vam se ovim putem srdačno zahvaljujemo – poručio je Kovačević.