DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Kolašin spremno dočekuje predstojeću zimsku turističku sezonu

Kako bi upotpunili ponudu grada i boravak turista učinili što zanimljivijim, Turistička organizacija Kolašina postaviće klizališta sa sintetičkom podlogom na gradskom trgu. Građani Kolašina i svi posjetioci moći će da uživaju na klizalištu površine 200 kvadratnih metara, u periodu od 21. decembra do 03. februara, od 11 do 21 sat.

-Klizanje na ovoj podlozi je identično kao i klizanje po pravom ledu. Klizalište je odlična animaciju za djecu i odrasle, zabava nakon dana provedenog na skijanju, a takođe je zanimljivo kao ponuda za one koji ne skijaju. Planirana je i organizacija Božićnog bazara, počev od 21. decembra. Bazar će biti organizovan na gradskom trgu, u saradnji sa kompanijom “Swiss R Montenegro” a uz podršku opštine Kolašin. Posjetioci će tu moći da kupe suvenire, proizvode domaće radinosti, uživaju u ponudi gastro kućica – kazali su iz Turističke organizacije Kolašin.

Oni dodaju da je planirano organizovanje brojnih dešavanja tokom zimske sezone, kao podrška sada več tradicionalnim manifestacijama poput zimskih maratona na Bjelasici i Sinjajevini.

Kako bi uticali na smanjenje gužvi prema ski centrima, a ujedno i na veće zadovoljstvo svih posjetilaca i građana Kolašina, Turistička organizacija Kolasin će organizovati autobuski prevoz (autobus kapaciteta 50 mjesta) od centra grada do ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450 uz dva polaska i dva povratka radnim danima, a tri polaska i tri povratka vikendom po unaprijed utvđenom rasporedu i simboličnu cijenu karte od jedan euro po pravcu.

-Skijališta Crne Gore-ski centar Kolašin 1600 su za ovu sezonu pripremili izuzetno bogat zabavni program, uz gostovanje renomiranih muzičkih zvijezda iz regiona. Otvaranje zimske sezone je planirano 14. decembra na ski centru Kolašin 1600 uz gostovanje Indire Forze, a 15. decembra će goste zabavljati DJ Proximus. Važno je napomenuti da će za sve posjetioce ski centra Kolašin 1600 ove sezone parking biti besplatan – poručuju iz TO Kolašin.