MODA PREPORUKA

TRENDOVI ,,ELLA” ZA 2020. GODINU: Od Frankeštajna i Porodice Adams do glamura

,,Alberta Ferretti” (Foto: Filippo Fior / Gorunway.com)

Modni časopis ,,Elle” predstavio je trendove za 2020. godinu, koji, s obzirom da je svaki čovjek jedinstven, mogu poslužiti kao inspiracija za uklapanje modnih kombinacija.
Oni su inspiraciju za svoju listu trendova pronašli na modnim pistama i sezoni jesen-zima 2019/20.
,,Čudovišna” mješavina
Naredna sezona donosi inspiraciju u ,,Frankeštajnu” Borisu Karlofu, ,,Porodici Adams” i ,,Čudovištima”, koji se mogu vidjeti na majicama ,,Prade” i ,,Louisa Vuittona”. Savjet je – ,,da” crnoj boji, ali sa jarkim detaljima. Na odjevnim kombinacijama je grafički uticaj starih filmskih postera, sa nijansama od žute, zelene, plave, crvene do purpurne. Izdvajaju se midi haljine, majice sa grafikom ili prugama i čizme.

This slideshow requires JavaScript.

Glamur
Ovdje je sve usmjereno na film ,,Zlatna mladež” i dvadedesete i tridesete. Od kombinezona do večernjih haljina sa šljokicama, ovo je glamur i hedonizam. Zasijajte u svilenim, satenskim i večernjim haljinama sa šljokicama i suknjama do članka, poručuju iz ,,Ella”. Oni savjetuju da se ukombinuju naušnice i ogrlica koje će označavati stav osobe koja ih nosi.

This slideshow requires JavaScript.

Udobnost
U udobnosti je ključ. Vanposlovni šik za djevojku koja je uvijek prezaposlena i koja u tom trenutku želi minimalnu ,,frku” oko odijevanja, da se spremi brzo i jednostavno u kombinaciju raskošne tkanine.

This slideshow requires JavaScript.

Sajber djevojka
Sa velikim bojama, volumenom i velikim stavom neće ostati neprimijećeni. Ukrasi su dio taktike, izdužuju vrat i ramena. Neon nijansa na modnim dodacima i cipelama daje umjerenom izgledu dodatnu čar.

This slideshow requires JavaScript.

Vještačko krzno
,,Fordovi” krzneni šeširi, torbe i ostali modni detalji uklopiće se uz svaku odjevnu kombinaciju.

This slideshow requires JavaScript.

Gradska ,,izglačanost”
Sigurna odjevna kombinacija za luda vremena. Bogataška, takođe. Pariska gospođica, ne vlastelinka, sa ,,karo” nasljedstvom i tartanom. Nabrana suknja-pantalone, tri četvrt dužine, skupljeno argajl pletivo, bluza sa mašnom najupečatljiviji su trend sezone.

This slideshow requires JavaScript.

Ukrasi
Nostalgija je i ranije bila u trendu, ali ovaj povratak u osamdesete i devedesete je dodatno zabavan. Zamislite diskoteku ,,Studio 54” u najglamuroznijem izdanju. Staklaste viseće naušnice, ukrase svuda, od kaiševa, tašni do pojaseva na kaputu.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.