ART PREPORUKA

OBJAVLJEN VIDEO ZA NOVU PJESMU: Indira Forza otkriva gorko-slatke uspomene koje nosi u duši

Foto: PR

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla Indire Forze ,,Prvi se pamti”. Ljubavna pjesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njene vrlo uspješne godine. Riječi koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević, saopšteno je iz PR tima Indire Forze.
– Ovom pjesmom želim zagrijati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mjesecu slavlja i veselja – poručila je Indira Forza.
Moderan ritam novog singla potvrđuje da Indira ne odustaje od prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na prvom samostalnom albumu ,,Valkira”, koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin. Nakon pjesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama.
– Volim da istražujem muziku, igram se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvijek sve naše ideje realizuje pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspjeha, mnogobrojnih koncerata i sreće – naglasila je Indira.

Spot potpisuje Sandra Mihaljević, a sniman je u Baškoj Vodi, u interijeru Grand Hotela Slavia koji je bio prelijepa kulisa brojnih scena u kojima Indira izgleda senzacionalno. Indira je ove godine zahvaljujući svom glam timu Vikleru i ružu promijenila i dugogodišnji imidž te kratku, prepoznatljivu frizuru zamijenila bobom za koji dobija samo komplimente.
Ako je suditi po novoj pjesmi ,,Prvi se pamti”, album najavljen za sljedeću godinu biće prava muzička poslastica, a Indirin koncertni kalendar pratite na njenim društvenim mrežama, poručuju iz PR tima.

kud duga