ART SLAJDER

PODGORICA: Anja Zagorac promovisala album prvijenac i spot za naslovnu pjesmu

Crnogorska rok scena dobila je večeras još jednog kvalitetnog kantautora.
Anja Zagorac predstavila je u Podgorici album prvijenac ,,Pitam da l’ si tu” i spot za istoimenu pjesmu. Album sadrži osam pjesama, četiri na crnogorskom jeziku nalaze se na A strani, a četiri na engleskom na B strani.
– Iskoristiću priliku da zahvalim ključnim ljudima koji su učestvovali i koji su, uz mene, zaslužni da imamo album i spot. To su, prije svega, Ivan Ivanović i Stefan Pantović iz studija STIVI. Sa njima sam sarađivala na skoro svim pjesmama i ta saradnja je bila onako kako sam željela. Aranžmane smo radili skupa i to je bio lijep proces, za mene inspirativan. Naučila sam mnogo od njih. Sve u svemu, veoma sam srećna – kazala je Zagorac.
Zahvalila je i reditelju spota za pjesmu ,,Pitam da l’ si tu” Miodragu Markoviću.
– On mi je pružio pravu podršku u pravom trenutku. Toni Pendo je radio montažu. Njemu zahvaljujem na strpljenju i saradnji. Snimali smo spot u KIC-u ,,Budo Tomović”. To nam je omogućila direktorica Sneža Burzan. Njoj isto jedno veliko hvala što ima osjećaja i sluha da podrži ovakve i slične projekte. Tu je i naš glavni protagonista spota Miloš Vujović – zahvalila je Zagorac svima koji su učestvovali u stvaranju prvijenca.

Nakon odgledanog spota, Zagorac je uzela gitaru, stala pred mikrofon, a na bini su joj se pridružili Enes Zejnilović sa gitarom, Luka Božović za bubnjem i Momčilo Radulović sa bas gitarom. Gosti, većinom muzičari, uživali su u pjesmama ,,Gruv (Smanji bas)”, ,,Part of you”, ,,Pitam da l’ si tu”, ,,Come back”, ,,Nema predaje” i ,,Call” koju je, na zahtjev publike, otpjevala na bis.
Voditeljka promocije bila je novinarka Danka Jašović.
Sve ove pjesme sa albuma mogu se preslušati na sajtu http://anjazagorac.me/ koji je večeras zvanično pušten u rad.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga

One Response to PODGORICA: Anja Zagorac promovisala album prvijenac i spot za naslovnu pjesmu