DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Zbog izmiještanja vodovoda, od večeras obustava saobraćaja na dionici Ribarevina-Bijelo Polje

Saobraća se uz umjerenu frekvenciju vozila na putevima van gradskih sredina. Učestali su sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Savjetujemo opreznu i pažljivu vožnju, prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na putevima na kojima su u toku radovi, neophodna je dodatna pažnja i poštovanje postavljene signalizacije, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Privremeno se od danas, 23. novembra od 21 sat do 24. novembra do 6.00 sati, zbog izvođenja radova na izmiještanju lokalnog vodovoda, na magistralnom putu M-2, Ribarevina-Bijelo Polje, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila.
Od danas, 23. novembra do 1. decembra, zbog izvođenja istražnih radova na magistralnom putu M-2, dionica Bijelo Polje-Barski most, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Od sjutra, 24. novembra do 3. decembra, zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Mioska, promijeniće se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Zbog odrona, obustavljen je saobraćaj u mjestu Sokolovina, na putnom pravcu Mojkovac-Đurđevića Tara.
Od 14. novembra do završetka radova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2, dionica Debeli Brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Obustave saobraćaja za sve vrste vozila su u terminima od 9 do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina, saobraćaj se na mjestu izvođenja radova obavlja naizmjenično jednom trakom.
Do 30. decembra, zbog izvođenja bušačko-minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3, dionica Pljevlja-Metaljka, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 12 h i od 13 do 15 sati.
Do 1. decembra, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta Krstac-Ivanova Korita, dionica Međuvršje-Ivanova Korita, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, kao i totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11 h i od 15 do 17 sati.
Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova (W12 i W15 K1) na regionalnom putnom pravcu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila.
Do 30. decembra, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21, Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja, ne duže od 15 minuta.
Radi se na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka, a promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, kao i potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 12.30 do 15.30 sati.
Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23, Cerovice-Rogami, dionica Rogami-Spuž, odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.