ART PREPORUKA

ART: Psihomodo Pop objavio novi album ,,Digitalno nebo” (video)

Foto: Dora Baotić

Pet godina nakon izdanja ,,Ćiribu Ćiriba’’, Psihomodo Pop predstavlja jedanaesti studijski album ,,Digitalno nebo’’ na kojem se nalazi čak 16 pjesama. Hit singlovi ,,Ako želiš biti moja’’, ,,Sve će biti u redu’’ i ,,Deja Vu’’ se uveliko vrte na srpskim radio-stanicama, a bend je sada objavio i naslovnu numeru ,,Digitalno nebo’’ kao i spot reditelja Radislava Jovanova Gonza, saopšteno je iz PR tima.
Psihomodo Pop je posvetio album svom prerano preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti, čiji se bubanj čuje na sedam numera. Pored četrnaest pjesama, ,,Digitalno nebo’’ sadrži i dvije bonus numere – ,,Sretan Božić’’ i ,,Narodnu pjesmu’’, obradu čuvenog hita riječkih Parafa.
Novi album sniman je u Lemon production studiju, a pjesme ,,Sve će biti u redu’’ i ,,Ona me ne voli’’ producirao je čuveni Stiv Albini, poznat po radu sa grupama Led Zeppelin i Nirvana. Ostale numere producirao je Srđan Sekulović Skansi.

Foto: Dora Baotić

– Naravno da je ,,Digitalno nebo’’ najbolji album Psihomodo Popa! Siguran sam da će vam se svidjeti jer i dalje sviramo rock’n’roll i možete plesati uz skoro sve numere. Očekujem vas u petak 29. novembra u Amerikani Doma Omladine – izjavio je frontmen Davor Gobac.

kud duga