DRUŠTVO PREPORUKA

ENERGETSKA EFIKASNOST PRIORITET: Tri punjača za električna vozila u CentreVille Hotel & Experiences

CentreVille Hotel & Experiences je poznat po praćenju svjetskih trendova ugostiteljstva, kao i po njihovoj implementaciji i adaptaciji. Pored jedinstvenih iskustava u sektoru smještaja, hrane i pića koje hotel gostima pruža, od ovog mjeseca stigla je još jedna novost u vidu punjača za električna vozila.

-Imajući u vidu internacionalnu klijentelu koju predstavljaju gosti našeg hotela, osjetili smo potrebu da izađemo u susret svim njihovim zahtjevima. S tim u vezi, punjači za električna vozila nametnuli su se kao aktuelni prioiritet – istakao je Ivan Vučić, menadžer za održavanje hotela CentreVille.

Hotelski gosti moći će da koriste neki od tri punjača za električna vozila koji se nalaze na -4 nivou The Capital Plaza centra, u sklopu hotelskog parkinga.

-Sve aktivnosti koje preduzimamo u skladu su sa tendencijama za očuvanje životne sredine, smanjivanje zagađenja, i efikasno korišćenje električne energije. Punjači za električna vozila samo su još jedna stavka u nizu onih koje vode brigu o životnoj sredini. Napomenuo bih da u hotelu koristimo štednu, senzorsku rasvjetu, biorazgradive deterdžente, i slično – dodao je Vučić.

CentreVille Hotel & Experiences će i u narednom periodu nastaviti da praktikuje takozvanu “zelenu” filozofiju poslovanja, kako bi dao svoj maksimalni doprinos očuvanju životne sredine, poručili su iz ovog hotela.