MODA SLAJDER

MASTER MONTENEGRO FASHION WEEK: ,,Vens Fashion Store” predstaviće kolekciju elegantnih modela

Vens Fashion Store, novi inovativni modni koncept u glavnom gradu, prepoznatljiv po modelima za dame i muškarce najkvalitetnije izrade, predstaviće kolekciju drugog dana manifestacije Master Fashion Week Montenegro, 19. novembra, u Event centru Imanja Knjaz.
Vlasnica Vens Fashion Store-a Jelena Mandić za MNE magazin kaže da će kolekciju činiti elegantni krojevi haljina i zanimljivi materijali.
– Cilj je bio da se svaka dama u njima osjeća samouvjereno – ističe naša sagovornica.

Jelena Mandić

Najavila je da će imati specijalnu gošću na reviji, ali nije željela da otkriva o kome je riječ.
– Iznenađenje ne bi bilo iznenađenje ako bih bilo šta rekla u tom pravcu. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem je da publika neće ostati ravnodušna – uz osmijeh kaže Mandić.

Podsjetimo, Vens Fashion Store otvoren je 19. septembra u Podgorici. Odlikuje ga jedinstveni, originalni koncept po kojem, kada kupite haljinu, na licu mjesta dobijate, ukoliko su potrebne, usluge šnajderke, a za posebne prilike, uz kupljenu haljinu, i besplatno šminkanje.
– Moj koncept priče Vens Fashion Store naišao je na prijatnu i veoma pozitivnu reakciju, kako ženske tako i muške populacije. Uspjela sam u namjeri i želji da kod nas u ponudi mogu da dobiju prava i najbolja rješenja prilikom odabira modne kombinacije – rekla je Mandić.
B.R.
Foto: Privatna arhiva