MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Na nesvakidašnjem partiju predstavljeni Estee Lauder proizvodi

U prostoru luksuznog predsjedničkog apartmana hotela CentreVille u Podgorici održan je nedavno jedinstveni Estee Lauder party s temom ,,The Night is yours”.

 Ovaj popularan američki brand glasi kao lider u noćnoj njezi kože, a njegov najpoznatiji proizvod, popularan Advanced Night Repair serum danas već ima kultni status kojeg obožavaju žene širom svijeta.

Predsjednički apartman je bio uređen kao zamišljeni stan jedne Estee Lauder djevojke, a sve su zvanice imale priliku vidjeti i isprobati Estee Lauder proizvode za njegu kože. Obožavateljke makeupa mogle su isprobati najnovije beauty trendove uz stručne savjete Estee Lauder savjetnica za ljepotu. Za sve žene koje više vole njegovati kožu u udobnosti vlastitog doma osmišljena je spavaća soba sa velikim kupatilom u kojem su gošće najviše provodile vrijeme. Veliko ogledalo poslužilo je kao izvrsna scenografija za fotografisanje s proizvodima ovog američkog branda.

Advanced Night Repair serum lansiran je sada već davne 1982. godine i od tada do danas jedan je od najprodavanijih seruma u svijetu. Danas je sastavni dio kozmetičke torbice svake žene koja brine o svojoj koži jer nudi dubinsku hidrataciju i obnovu kože. Pomaže pri ujednačavanju tena i vraća blistavost, te ga mogu koristiti svi bez obzira na dob, tip kože ili potrebu kože. Na tržištu danas postoji više od 10 proizvoda iz ove kolekcije što pokazuje koliko ga žene obožavaju.

Na eventu je bio predstavljen i novi proizvod iz ove kolekcije, Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate koji vidljivo smanjuje sve iritacije i stres na koži.

Ovaj tretman sa patentiranom formulom pomaže koži u borbi protiv vidljivog crvenila i iritacija u samo sat vremena, dok istovremeno jača prirodnu otpornost kože i pomaže joj u borbi protiv štetnih vanjskih uticaja.

PR

Foto: Vedran Ilić