SeaDance
MAGAZIN PREPORUKA

FRIZERSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE: Zapažen nastup na Serbian hair openu

Reprezentacija Crne Gore učestvovala je proteklog vikenda na Serbian hair openu u Novom Sadu.
– Da na mladima svijet ostaje dokazali su naši reprezentativci koji su postigli značajne rezultate na takmičenju.
Frizerska škola iz Kotora je dala sve od sebe i imala zapažen nastup – kažu iz reprezentacije.
Podgorički dio tima činili su Dajana Bulatović koja je osvojila osmo mjesto, Melsim Smajić koji je osvojio prvo mjesto u školskoj juniorskoj kategoriji Low fade i  Vido Matović koji je osvojio prvo mjesto u seniorskoj Low skin fade cut kategoriji.
U ulozi žirija su se našli Hasim Ahmemulić, Ivana Tatar, Zorana Vukčević i Dragan Marović. Supervizor takmičenja je bio Zoran Vukčević, a podršku crnogorskom timu je pružio višegodišnji trener Dragan Andrejic iz Beograda.
– Bila nam je čast odazvati se pozivu Saveza frizera Srbije na čelu sa Branislavom Babićem i Banetom Komazecom. Takmičenje je bilo organizovano na svjetskom nivou, održani su brojni seminari na 15-16 stejdževa koje je predvodio jedan od najpoznatijih frizera na svijetu Patrik Kameron. Naš tim je, kao i do sada, više nego zadovoljan postignutim rezultatima, a dokazali smo da je snaga u mladim ljudima koji će tek predstaviti našu državu u pravom svjetlu. Hvala takmičarima na zalaganju, a našim prijateljima i saradnicima na pozivu, podršci i gostoprimstvu – prenijeli su utiske iz reprezentacije.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.